• Головна
  • Двоє любителів "русского мира" у Києві напали на дружину військового за українську мову, – ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)
09:46, 4 червня

Двоє любителів "русского мира" у Києві напали на дружину військового за українську мову, – ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)

Двоє любителів "русского мира" у Києві напали на дружину військового за українську мову, – ВІДЕО (ОНОВЛЕНО)

В Києві двоє ждунів "русского мира" напали на дівчину за її відмову розмовляти російською мовою. Чоловіки побили дівчину, ображали її, а також відібрали телефон, якій їй вдалося повернути лише дивом.

Про це жертва двох агресивних чоловіків розповіла у соцмережі Instagram.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Дівчина 2 червня поверталася з прощання з парамедикинею "Госпітальєрів" Іриною "Чекою" Цибух.

Судячи з відео, нападники, ймовірно, були у стані алкогольного спʼяніння, вони виглядають неохайно та неприємно.

При виході з підземного переходу два чоловіки почали звертатися до мене в фамільярному та у вульгарному тоні. На це я рівно сказала, що не розумію російську, обігнавши їх. Чоловік в смугастому почав насміхатися і сказав, що через місяць я все буду "розуміти", бо приїдуть узькі і "ви*буть мене і таких, як я". І ще купа подібного бруду щодо українців, мови і мене особисто. Я увімкнула камеру. Далі те, що на відео, — розповіла дівчина.

Більш агресивним був старший чоловік у смугастій футболці, він вигукував: "я вас таких пи**ил, кто говорил по укрАински здесь". Однак погрозами та образами справа не закінчилася.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Волонтерка, а також дружина військового була змушена припинити запис, бо чоловік в смугастому плюнув їй в обличчя. Він також вирвав з рук дівчини телефон, погрожуючи розбити його. А другий чоловік почав штовхати та бити волонтерку.

Скидалось на те, що вони збираються піти з моїм девайсом. Я вимагала віддати телефон. Мені вдалося декілька разів проїхатися по пиці смугастого. Він втратив рівновагу і впав. В цьому двіжі я отримала від когось з них удари по ногам (гематома, ссадна). Зате, вдалося вирвати свій телефон. В моменті, коли я піднімалась, друг смугастого з розмаху влупив мені долонею плюху. По окулярах та носі(трохи болить, хрящ цілий, болить голова, очі цілі, скло не розбилось), — описує жахливу ситуацію дівчина.

Користувачі соцмереж були обурені такою поведінкою чоловіків. Вони закликають знайти їх та покарати, а також порадили дівчині купити засоби для самозахисту.

Пізніше в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом конфлікту між дівчиною та двома чоловіками у Оболонському районі столиці.

Правоохоронці зв’язались з потерпілою та запросили її до Оболонського управління поліції, де вона надала свідчення щодо обставин події. 

За вказаним фактом слідчими розслідується кримінальне провадження розпочате за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Інформацію про результати розслідування буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, ми також повідомляли про те, що під Києвом двоє підлітків напали та побили школяра.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #напад #дівчина #русский мир #погрози #відео
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...