• Головна
  • Загинув, евакуюючи поранених: на Луганщині загинув військовий з Київщини Сергій Десна, – ФОТО
11:32, 20 травня

Загинув, евакуюючи поранених: на Луганщині загинув військовий з Київщини Сергій Десна, – ФОТО

Загинув, евакуюючи поранених: на Луганщині загинув військовий з Київщини Сергій Десна, – ФОТО

Поблизу Сватового Луганської області під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київщини Сергій Десна. Життя захисника України обірвалось 14 травня.

Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

У жорстоких боях на Луганському напрямку загинув захисник України, 42-річний Сергій Десна. До повномасштабного вторгнення Сергій щасливо жив з родиною у Мелітополі, у перші ж дні вони опинилися в окупації. Влітку 2022-го чоловік зміг вивезти сім’ю до Ірпеня, а сам пішов до війська гнати окупантів зі своєї рідної землі, – розповів Маркушин.

На фронті загинув військовий з Київщини Сергій Десна, Фото: мер Ірпеня

На фронті загинув військовий з Київщини Сергій Десна, Фото: мер Ірпеня

У лавах ЗСУ отримав посаду командира відділення зенітно-ракетного взводу. Проходив службу у військовій частині у місті Десна. Дисциплінований, безстрашний лідер – разом зі своїми бійцями брав участь в обороні Бахмута. Своєю злагодженою роботою та турботою про підлеглих врятував не один десяток наших хлопців та дівчат у тих запеклих боях з ворогом.

Ще на самому початку служби Сергій обрав для себе позивний "Скіф", адже був родом з Херсонської області. Проте командир назвав воїна "Еталон" – за взірцеві військові якості. 14 травня авто Сергія потрапило під артилерійський обстріл ворога поблизу Сватового, де він допомагав утримувати позиції та вивозити поранених. Це завдання стало останнім для воїна. Вдома його чекали дружина та донька.

Як ми писали раніше, на фронті загинув славутичанин Олександр Рибаков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #військовий #загибель #війна #Ірпінь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...