• Головна
  • Пункти Незламності в дії: де зарядити мобільні телефони та ноутбуки в Києві
16:11, 16 травня

Пункти Незламності в дії: де зарядити мобільні телефони та ноутбуки в Києві

Пункти Незламності в дії: де зарядити мобільні телефони та ноутбуки в Києві

Під час тривалих відключень світла всі, хто перебувають у Києві, можуть скористатися Пунктами Незламності.

Про це повідомив Сергій Попко, начальник Київської міської військової адміністрації.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Наразі у Києві відкрито близько тисячі Пунктів Незламності. Навіть під час блекаутів там є джерела живлення для гаджетів, мобільний зв’язок та Інтернет.

Знайти найближчий Пункт можна через застосунок "Дія", на урядовому сайті "Незламність", або через Telegram- і Viber-боти.

В інтерактивній мапі "Дії" можна дізнатись адресу, графік та умови роботи зручного Пункту, а також прокласти маршрут. Сервіс працює навіть без доступу в Інтернет — для цього треба завчасно завантажити карту вибраної області в "Дії".

Натиснувши кнопку "Фільтри", можна відображати на мапі "Дії" конкретні Пункти Незламності. Крім статусу роботи й доступу для маломобільних людей, наявні й інші параметри — генератор, Інтернет, зв'язок, зарядка, вода, тепло та аптека.

Відфільтрувати можна й укриття — вони також відображаються на мапі. Є змога вибрати укриття, які відчинені цілодобово, під час тривоги, у робочі години або для працівників. Сортування для маломобільних людей також передбачено.

Також ми повідомляли раніше про те, що у Києві сьогодні, 16 травня, будуть введуть графіки відключення світла. Інформацію про свою адресу можна дізнатися за допомогою кількох методів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Пункти Незламності #телефони #звʼязок #зарядна станція #карта #Дія #укриття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...