• Головна
  • Банда на Київщині катувала людей, вимагаючи гроші: чотирьох чоловіків судитимуть, - ФОТО, ВІДЕО
16:15, 7 травня

Банда на Київщині катувала людей, вимагаючи гроші: чотирьох чоловіків судитимуть, - ФОТО, ВІДЕО

Банда на Київщині катувала людей, вимагаючи гроші: чотирьох чоловіків судитимуть, - ФОТО, ВІДЕО

Під Києвом діяло злочинне угруповання, яке вимагало гроші у місцевих мешканців.

Як повідомила обласна прокуратура, один із членів угруповання підозрюється в катуванні.

Слідство встановило, що мешканці Софіївської Борщагівки за надуманим приводом вимагали гроші, погрожували жертвам розправою.

Одного з потерпілих вони якось заштовхали у машину та привезли до гаража. У нього відібрали мобільний телефон, банківські картки, з яких потям зняли всі кошти. Чоловіку наказали роздягнутись та залізти до ями в гаражі, накрили її дошками, вимагаючи сплати 40 тис. грн.

Іншого чоловіка вони також незаконно утримували та змушували виконувати дії, які принижують людську честь та гідність. Крім того, один з фігурантів побив його та ткнув у груди розпеченим металевим предметом, від чого залишились опіки. Після погроз та психологічного тиску чоловік віддав зловмисникам гроші.

Їх затримали та повідомили про підозру.

Вже скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора та трьох учасників злочинної групи за фактами незаконного позбавлення волі, розбійного нападу, вимагання та катування (ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187 та ч. 4 ст. 189, ч. 1 ст. 127 КК). Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Київській області затримали групу шахраїв, які вкрали в людей понад 350 тис. грн.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київщина #прокуратура #розбій
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...