• Головна
  • "Мама, я падаю, бі-бі…": як почуваються 2-річна Маша та інші постраждалі після резонансного ДТП в Броварах, – ВІДЕО
10:49, 30 квітня

"Мама, я падаю, бі-бі…": як почуваються 2-річна Маша та інші постраждалі після резонансного ДТП в Броварах, – ВІДЕО

"Мама, я падаю, бі-бі…": як почуваються 2-річна Маша та інші постраждалі після резонансного ДТП в Броварах, – ВІДЕО

Ввечері 26 квітня голова Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко в'їхав на автомобілі у пішоходів. Згодом стало відомо, що посадовець сів за кермо напідпитку.

Як розповіли у поліції, Майбоженко проігнорував червоний сигнал світлофора. Перевірка на Драгер показала, що посадовець був п'яний – пристрій показав 2,31 проміле.

Відомо, що внаслідок аварії, яку спричинив голова Броварської РДА, постраждало 4 людей. Йдеться про 32-річну мати з донькою 2 років, а також двох чоловіків – 29 та 26 років. Мер міста Ігор Сапожко розповів, що всіх доправили до місцевої лікарні.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Як повідомили в Київській ОВА, за результатами попереднього обстеження, у дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови. У решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна.

За словами матері постраждалої дівчинки, Маша вночі щопівгодини кричала "Мама, я падаю, мама, бі-бі, мама, я падаю, мама - бі-бі..". Також вона розповіла, що дитина досі не може відійти від шокового стану - із нею працює психолог.

Стан одного з постраждалих хлопців лікарі оцінюють, як важкий, але стабільний.

Раніше ми повідомляли, що президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення з посади голови Броварської РДА Майбоженка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #постраждалі #ДТП #Бровари #лікарня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...