• Головна
  • Чим підживити пеларгонію, щоб вона пишно цвіла: корисні поради
12:50, 28 квітня

Чим підживити пеларгонію, щоб вона пишно цвіла: корисні поради

Чим підживити пеларгонію, щоб вона пишно цвіла: корисні поради

Для того, щоб квітка довго тішила пишним цвітінням, її необхідно підживлювати.

Звісно, можна придбати у магазині спеціалізований засіб. Та якщо ви проти "хімії", на допомогу прийдуть народні методи. Наприклад, крохмаль.

Підживлення пеларгонії (герані) крохмалем - це один із найпопулярніших та найефективніших способів удобрення цієї рослини. Крохмаль містить важливі поживні речовини, такі як азот, фосфор і калій, які сприяють здоровому зростанню та рясному цвітінню герані.

Для підживлення герані крохмалем необхідно розвести 1 столову ложку крохмалю на 1 літрі води. Отриманим розчином поливають герані докорінно один раз на тиждень.

Чим підживити герань, Фото: скріншот з ютуб

Чим підживити герань, Фото: скріншот з ютуб

Це допоможе рослині отримати необхідні поживні речовини для здорового росту та яскравого цвітіння. Головна перевага підживлення герані крохмалем полягає в тому, що вона є натуральним та безпечним способом удобрення рослини. Крім того, крохмаль також сприяє утриманню вологи в ґрунті, що особливо важливо для герані, яка любить помірне зволоження.

Таким чином, підживлення герані крохмалем є простим і ефективним способом забезпечити здорове зростання і красиве цвітіння цієї прекрасної рослини.

Раніше ми писали про те, чим підживити малину навесні, щоб зібрати багатий врожай.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #пеларгонія. герань #корисні поради
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...