• Головна
  • Німеччина відкриє в Києві центр протезування
17:04, 20 квітня

Німеччина відкриє в Києві центр протезування

Німеччина відкриє в Києві центр протезування

Під час оперного гала-концерту "Відбудуй Україну", який пройшов у столиці ФРН 19 квітня, міський голова Берліна Кай Веґнер повідомив про намір відкрити у Києві центр протезування.

Про це повідомляє видання Deutsche Welle.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Крім того, 19 квітня, Берлін прийняв на лікування 60 поранених українських військових. Серед поранених - чоловіки, які не мають кінцівок.

Ми забезпечимо повернення мобільності цим людям. Крім того, ми приймемо на навчання лікарів, які займатимуться протезуванням. Це потрібно, оскільки восени, як заплановано, ми відкриємо у Києві центр протезування "Берлін-Київ", - повідомив очільник Берліна.

Веґнер наголосив, що Україна бореться за "наші спільні цінності".

Свобода переможе. Демократія і свобода виявляться сильнішими за брутальний напад Путіна на Україну. Ми з Україною, – додав посадовець.

Нагадаємо, ми раніше писали, що у столиці відбулася пресконференція, присвячена проблемам протезування українських військовослужбовців. Також пройшла презентація Центру ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #протезування #центр #лікарі #Німеччина #Берлін #військові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...