• Головна
  • “Бентежний вибір” - імерсивна вистава від незалежного київського театру AKTORSTVO theatre
Новини компаній
11:00, 15 квітня

“Бентежний вибір” - імерсивна вистава від незалежного київського театру AKTORSTVO theatre

Новини компаній

16 квітня о 19.00 в Pochayna Event Hall перформативний театр AKTORSTVO theatre представлять філософську інтерактивну виставу про можливість обирати.

Вистава “Бентежний вибір” була створена за підтримки USAID Україна для заходу, що відбувся в рамках закриття Антифоруму "Театр на 1000 акторів" на арт-заводі Платформа в Києві у жовтні 2018 року. Спочатку це була історія про циркових тварин, які вирішили стати вільними. Пізніше, на прохання організаторів команда переробила концепцію. Події вирішили показати через метафору "поганого" театру, де актори змінюють режисера обирають нового. Вибір визначається голосуванням глядачів. Іншими словами, уся аудиторія дійсно має право вибору. Репетиції та написання сценарію тривали місяць. Часом актори отримували текст прямо на репетиції і одразу перетворювали його у гру та пластику.

“Бентежний вибір” - імерсивна вистава від незалежного київського театру AKTORSTVO theatre , фото-1

Загальна думка вистави: ваш вибір – важливий. У цій історії від вибору справді буде залежати все.

Мир, Свобода, Рівність – такі нетривкі поняття, коли доводиться обирати майбутнє. Але можна з упевненістю сказати, що вибори у цій виставі відбудуться у найдемократичніший спосіб! Глядачі опиняться у божевільному театрі, де результат вистави залежить від них самих.

“Бентежний вибір” - це вистава у жанрі «соціальний фарс», дослідження на тему вибору та виборів. У ній майбутнє одночасно непередбачуване і передбачуване, немає однозначних лиходіїв, а найбільшим злом є невігластво і бездіяльність.

“Я вважаю, що ця вистава важлива, адже вона про вибір, - каже режисерка Люся Пономаренко, - і як нам здається, ми його маємо. Та чи дійсно це так? Кожного дня ми обираємо. Та чи наш це вибір? Чи він прописаний заздалегідь і ми просто йдемо по сценарію?”, - питає вона.

Вистава маєі дві гілки розвитку подій та чотири фінали. Глядачі голосують двічі. Це інтерактивна п'єса, і кожного разу дія є унікальною і відрізняється від попередньої.

“Щоразу, граючи виставу, ми розмірковуємо чому глядач обрав саме цей сценарій, - розповідає режисерка Люся Пономаренко, - інколи ми навмисно граємо так, щоб показати, що вибір може бути ну дуже небезпечним. Але глядач все рівно йде за власними вподобаннями, незважаючи на результат” .

Режисер – Люся Пономаренко

Сценарій – Олена Шамріна

Актори - Ольга Сафронова, Валерій Стогній, Євген Лебедєв, Ганна Клименко, Борис Савенко, Валентина Гаврилюк, Юлія Голданова, Олександр Тимошенко, Аліна Охрименко, Олексій Павленко, Олена Шамріна, Наталія Баліцька.

Музика – Євген Хмара, Cape Code, Ptakh Jang.

Тривалість – 60 хвилин

Вартість квитка – 250-400 грн.

Що: Імерсивна вистава “Бентежний вибір”

Де: Pochayna Event Hall, просп. С. Бандери, 23, зал Aktorstvo, 3 поверх

Коли: 16 квітня, 19.00

Квитки: https://secure.wayforpay.com/payment/s9282a698a3b9

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#афіша Київ #бентежний вибір #імерсивний театр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...