• Головна
  • В Києві відбулася зіркова прем'єра преміального психологічного трилера "Материнський інстинкт"
18:21, 4 квітня

В Києві відбулася зіркова прем'єра преміального психологічного трилера "Материнський інстинкт"

В Києві відбулася зіркова прем'єра преміального психологічного трилера "Материнський інстинкт"

3 квітня у кінотеатрі мережі СІНЕМА СІТІ в ТРЦ Ocean Plaza відбулася прем'єра преміального психологічного трилера “Материнський інстинкт”. Фільм за участю володарок премії "Оскар" Енн Гетевей та Джессіки Честейн зібрав столичну еліту та представників провідних ЗМІ.

Відвідали прем'єру зіркові гості: блогерка та громадська діячка Монро, танцівниця та благодійниця Ілона Гвоздєва, телеведучий Вячеслав Соломка, співачка ne ta, діджей Саня Димов, зіркова ведуча Аліна Доротюк, модель Олімпія Вайтмусташ, дизайнер Eromin та багато інших.

Дует суперзірок та подруг у реальному житті грають головні ролі у англомовній адаптації світового бестселера бельгійської письменниці Барбари Абел.

Еліс (Джессіка Честейн) та Селін (Енн Гетевей) здається, що мають все: у кожної вдома повна чаша — люблячі чоловіки, діти, комфортне життя в заможному пригороді. А також їх сусідська та міцна дружба. Трагічний випадок знищує ідеальну гармонію. Почуття провини, підозрілість та параноя поєднуються, щоб знищити дружбу і, можливо, їхні життя.

Сценарій престижного проєкту, вперше представленого на міжнародному кінофестивалі у Торонто, був адаптований Сарою Конрадт, яку за цю роботу авторитетне видання Variety внесло авторку до списку сценаристів «за якими потрібно слідкувати» .

Постановником майбутнього трилера став Бенуа Деломме, для якого стрічка стала режисерським дебютом. Митець відомий на весь світ за своїми операторськими роботами у таких фільмах, як «Ван Гог. На порозі вічності», «Коханець леді Чаттерлей», «Мінамата», «Найп’янкіший округ у світі» та ін.

Акторський склад фільму є одним з найцікавіших та найсильніших за останній час. Головні ролі у стрічці грають визнані суперзірки: Енн Гетевей («8 подруг Оушен», «Шахрайки», «Знедолені», «Темний лицар повертається», «Один день», «Інтерстеллар», «Час Армагедону») та Джессіка Честейн («Гра Моллі, «Воно 2», «Очі Теммі Фей», «Марсіянин», «Пам’ять», «Інтерстеллар», «Час Армагедону»), яка також є продюсером «Материнського інстинкту».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #фільм #СІНЕМА СІТІ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...