• Головна
  • Яна Козаченко проведе жіночі даоські практики
Новини компаній
09:00, 2 квітня

Яна Козаченко проведе жіночі даоські практики

Новини компаній

Яна Козаченко, тренерка з великим досвідом, проведе тренінг з жіночих даоських практик у Вежі на Почайні (просп. Степана Бандери, 23) 6 квітня о 16:00

Даоські практики існують вже понад 8 000 років, це давні знання китайських мудреців про те, як влаштований Всесвіт і як працює енергія.

Тренерка Яна Козаченко вже багато років допомагає жінкам знайти свою самореалізацію, пізнати своє тіло і набути впевненості та стійкості. На тренінгу у Вежі на Почайні гості отримають багатий синтез знань, який допоможе освоїти безцінне Мистецтво "бути Жінкою", стати самодостатньою, наповненою та щасливою.Це навчання інструментам, які дозволять щоденно відновлюватися.

Яна Козаченко проведе жіночі даоські практики, фото-1

Програма для Вежі на Почайні створена з турботою, щоб жінка відчула на новій глибині: любов до себе, прийняття свого тіла, наповнення енергетичних центрів, лікування жіночності, поєднання з внутрішнім задоволенням, натхненням і радістю в житті”, - розповідає Яна Козаченко.

Мета жіночих Даоських практик - зрозуміти, що таке енергія і як вона працює. Це комплекс вправ і технік, які підживлюють енергію розуму, тіла та духа. За допомогою стародавніх Даоських вчень які Яна інтегрувала у новому стилі життя «тут і зараз», жінка зможе помʼякшити стрес і збільшити енергію для щасливої реалізації. Кожна зможе створити оптимальний життєвий баланс.Коли жінка повністю збалансована — розумово, емоційно, фізично та духовно — вона може покращити свою природну життєву силу, а також свою здатність зцілюватися.

Жінка, яка впевнена у собі, притягує: із нею хочеться спілкуватися, її приємно слухати і працювати. Усі її дії наповнені спокоєм і любовʼю, які вона передає людям.Тому в сім’ї та стосунках, на роботі і у соціальних справах у таких жінок панує взаєморозуміння, і все складається ніби само собою, гармонічно і красиво, і навіть якщо трапляються складні ситуації, така жінка у внутрішній цілісності і концентрації, з повагою до себе і навколишнього світу, вирішує всі задачі з мінімальною енергозатратою, не впадаючи у стрес чи негативні емоції. Впевненість жінки, яка займається Дао практиками не поверхова, а глибинна, тож підірвати її неможливо.

Що: Жіночі даоські практики

Де: Вежа на Почайні (просп. Степана Бандери, 23)

Коли: 6 квітня, 16.00

Квитки: https://cutt.ly/Hw9dJRq3

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#даоські практики Київ #Яна Козаченко даоські практики #афіша Київ #події Городок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...