• Головна
  • Анатолій Шкрібляк розповів про розширення асортименту ТМ "Добродія" кашами швидкого приготування
Новини компаній
13:00, 1 квітня

Анатолій Шкрібляк розповів про розширення асортименту ТМ "Добродія" кашами швидкого приготування

Новини компаній

Акціонер компанії «Добродія Фудз» Шкрібляк Анатолій Васильович повідомив про розширення асортименту продукції ТМ «Добродія» завдяки виробництву смачних каш швидкого приготування. Про це йдеться в матеріалі «Інтерфакс-Україна».

Анатолій Шкрібляк

Анатолій Шкрібляк

Порційні каші від ТМ «Добродія»: у чому їхні переваги

Анатолій Шкрібляк оголосив про появу нової продукції в асортименті бренду «Добродія». Це порційні каші на основі гречаних пластівців вагою 60 грамів. З такої порції виходить понад 200 грамів готової до вживання страви, що відповідає повноцінному обіду дорослої людини. Завдяки зручному пакованню каші можна брати з собою на роботу, у дорогу, на пікнік тощо.

В асортименті є п'ять різноманітних смаків:

  • з сиром ром «Парменталь» та італійськими травами;
  • зі смаком трюфеля й сиру;
  • з куркою;
  • з моцарелою;
  • з молоком, яблуком і морквою.

Як зазначає Анатолій Шкрібляк, гречані пластівці виготовляються за міжнародними стандартами на основі якісної крупи. Вони швидко готуються, мають приємний смак і зберігають користь гречки. Гречані пластівці сприяють очищенню організму від токсинів і допомагають нормалізувати процес метаболізму. Завдяки високому вмісту клітковини вони також знижують ризик утворення каменів у жовчному міхурі.

Відповідно до заяви Анатолія Шкрібляка, порційні каші від ТМ «Добродія» будуть доступні на прилавках магазинів і супермаркетів у першому кварталі 2024 року.

Анатолій Шкрібляк

Анатолій Шкрібляк

Порційні каші на міжнародній виставці в ОАЕ

У лютому цього року компанія «Добродія Фудз» представила свою продукцію на найбільшій світовій продовольчій виставці Gulfood, яка відбулася в Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах. Як повідомив Анатолій Шкрібляк lb.ua, відвідувачі ознайомилися і з флагманами, і з новинками виробництва. Зокрема, на виставці були представлені порційні каші від ТМ «Добродія».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Анатолій Шкрібляк #Добродія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...