• Головна
  • На прибирання стихійних звалищ у Києві піде два місяці: де найбільше накопичилось відходів
13:09, 31 березня

На прибирання стихійних звалищ у Києві піде два місяці: де найбільше накопичилось відходів

На прибирання стихійних звалищ у Києві піде два місяці: де найбільше накопичилось відходів

У Києві планується проведення весняного двомісячника з благоустрою до 20 травня, в рамках якого будуть організовані спільні робочі акції та прибирання, а також будуть усунені стихійні звалища.

Про це розповіли у пресслужбі КМДА.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України. Долучайтесь.

Зокрема, будуть очищені ті місця, на які скаржилися кияни, включаючи території, за якими відповідають приватні компанії. Планується також залучення цих компаній для покращення ситуації у місті.

У КМДА наголошують, що хоча більшість коштів спрямовуються на оборону країни та підтримку військових у військовий час, питання чистоти та порядку у Києві є пріоритетним.

Особливу увагу буде приділено наведенню ладу на магістральних вулицях з інтенсивним трафіком. Я говорю про "хронічно" занедбані локації, де з різних причин немає власника або власник недбало ставиться до своїх господарських обов'язків. Так не повинно бути. Наводити лад будемо спільними зусиллями, залучаючи відповідальних посадових осіб, підприємства, установи, організації тощо, — зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Районні адміністрації мають перелік локацій, які найбільше потребують наведення там ладу. Пізніше міська влада окремо повідомить про дати, розташування й деталі загальних толок.

За результатами місячника складуть рейтинг районів за чистотою — оцінки формуватимуть на основі виконаної роботи. Також врахують санітарний стан зелених насаджень, усунення аварійних або пошкоджених елементів (особливо на дитячих і спортивних майданчиках), наявність розкиданого сміття, вчасне та регулярне вивезення відходів тощо.

Ми повідомляв раніше про те, що у п'ятницю, 22 березня, відбулася толока на Позняках. Комунальники розчистили озеро Жандарка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #толока #прибирання #сміття #звалища #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...