• Головна
  • Понад 10 тисяч “зубів дракона”: на Київщині розбудовують фортифікаційні споруди
11:21, 31 березня

Понад 10 тисяч “зубів дракона”: на Київщині розбудовують фортифікаційні споруди

Понад 10 тисяч “зубів дракона”: на Київщині розбудовують фортифікаційні споруди

У Київській області тривають роботи з облаштування фортифікаційних споруд для оборони регіону. Вже встановлено близько 10 тисяч так званих “зубів дракона”.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

За словами Кравченко, захист кордонів є однією з головних цілей політики безпеки.

Встановлюємо загороджувальні рубежі — “зуби дракона”, протитанкові рови й інші невибухові загородження. Уже встановили майже 10 тис. бетонних пірамід, облаштували протитанковий рів. Роботи не припиняємо ні на день, усі необхідні матеріали й техніка є, — запевнив начальник Київської ОВА.

Кравченко наголосив, що будівництво фортифікацій перебуває під постійним прискіпливим контролем. Відбувається постійна комунікація з військовими, представниками всіх правоохоронних органів і підрядниками, які залучені до процесу зведення споруд.

Розбудовуємо оборонні рубежі й облаштовуємо ефективну систему інженерних загороджень, щоб мешканці Київщини почувалися в максимальній безпеці, – зазначив голова КОВА.

Нагадаємо, ми розповідали про те, що у Києві на засіданні Ради оборони щодо забезпечення безпеки міста ухвалили низку рішень через загрозу проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп до столиці та погрози рф посилити ракетні атаки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #оборона #рубежі #КОВА #"зуби дракона"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...