• Головна
  • Літо не за горами: прогноз погоди в Україні на 31 березня
05:00, 31 березня

Літо не за горами: прогноз погоди в Україні на 31 березня

Літо не за горами: прогноз погоди в Україні на 31 березня

Погода в Україні в неділю, 31 березня буде теплою та сонячною. Опадів в останній день березня очікувати не варто. Стовпчики термометрів сягнуть поділки до +26 °C.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Діденко прогнозує завтра неймовірну погоду в Україні. У деякі області прийде справжнє літо. Цього дня переважатиме суха та сонячна погода. Температура повітря сягне поділки +20...+26 °C.

На заході очікується мінлива хмарність. Вночі та вранці на українців очікують тумани. Переважатиме південний вітер, 7-12 м/с.

На півночі опадів не передбачається. Вітер буде здебільшого західний та південний, 7-12 м/с. У центральній частині України очікується малохмарна погода. На сході буде сухо та дутиме південний вітер, 5-10 м/с. На півдні синоптик прогнозує найтеплішу погоду серед усіх регіонів.

Прогноз погоди для Київщини також обіцяє малохмарну погоду без опадів. Вітер буде дмухати з півдня зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вдень — +18...+23 °C. У самому Києві температура вдень підніметься +21...+23 °C.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #всі новини #температура #прогноз #погода #синоптик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...