• Головна
  • Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська": що вже зробили
16:15, 20 березня

Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська": що вже зробили

Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська": що вже зробили

Мер Києва Віталій Кличко відвідав майданчик біля столичної станції метро “Деміївська” та розповів про те, які ремонтні роботи наразі виконано.

Він зазначив, що роботи ведуться в три зміни і вже за 2 тижні можна буде робити висновки з приводу причин виникнення аварії.

Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська", Віталій Кличко

Триває ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська", Віталій Кличко

“Оглянув сьогодні майданчик біля станції метро "Деміївська", де тривають роботи з розробки грунту в котловані. На майданчику, в три зміни, працюють 60 робітників та понад 10 одиниць техніки. За два тижні можна буде побачити верхню частину тунелю і те, чи були дотримані технології його будівництва. Тоді фахівці зможуть робити висновки щодо причини виникнення загрози аварійної ситуації в тунелі на "Деміївській", - йдеться в повідомленні.

Мер додав, що також тривають роботи з укріплення тунелю. За оцінкою підрядної організації, на сьогодні виконано близько 40% загального обсягу робіт.

“Ми робимо все можливе, щоб у кінці літа повністю відновити рух між станціями "Деміївська" і "Либідська", - написав Кличко в своєму телеграм-каналі.

Раніше ми писали про те, що на аукціон у Києві виставили Житній ринок: скільки хочуть отримати за будівлю

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #метро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...