• Головна
  • Готель "Козацький" у центрі Києва Кабмін виставить на приватизацію
15:46, 23 лютого

Готель "Козацький" у центрі Києва Кабмін виставить на приватизацію

Готель "Козацький" у центрі Києва Кабмін виставить на приватизацію

Кабінет міністрів забрав у Міністерства оборони й передав Фонду державного майна для приватизації тризірковий готель "Козацький", який знаходиться в самому центрі Києва на Майдані Незалежності.

Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі всіх подій.

Передано єдиний майновий комплекс державного підприємства "Готель "Козацький" Міністерства оборони України із сфери управління Міністерства оборони до сфери управління Фонду державного майна у звʼязку з прийняттям рішення про його приватизацію, – повідомив Мельничук.

Готель "Козацький" - це тризірковий готель, розташований у центрі Києва, на Майдані Незалежності. Він був збудований у 1983 році.

Попри своє розташування, готель працює погано. У 2021 році він отримав менш ніж 1 млн грн чистого прибутку, а у 2022 році став глибоко збитковим – понад 8 млн грн.

Нагадаємо, ми повідомляли раніше про те, що 5 лютого в Київський міський центр контролю та профілактики хвороб надійшло екстрене повідомлення про захворювання на гостру кишкову інфекцію. Спалах зафіксували серед гостей одного з готелів Києва.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #готель #приватизація #Фонд держмайна #Кабмін #кошти #Козацький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...