• Головна
  • Автошкола iDrive у місті Київ. Пройди онлайн навчання ПДР, теоретичний курс
Новини компаній
17:00, 2 лютого

Автошкола iDrive у місті Київ. Пройди онлайн навчання ПДР, теоретичний курс

Новини компаній
Автошкола iDrive у місті Київ. Пройди онлайн навчання ПДР, теоретичний курс, фото-1

Ви надто зайняті навчанням чи роботою? У вас маленька дитина? Не влаштовує незручний розклад? Автошкола надто далеко? Тепер ці проблеми не стануть перепоною на шляху до заповітної мрії – сісти за кермо автомобіля.

Щоб стати грамотним, акуратним водієм або відновити навички після довгої перерви, не потрібно витрачати час на виснажливі поїздки до місця проведення занять. Сучасна українська автошкола Київ iDrive пропонує зручний формат онлайн курсів з водіння за доступними цінами. Отримуйте знання у звичній домашній обстановці або в будь-якому зручному для вас місці. Підлаштовуйте навчальний час під себе та займайтеся скільки хочете!

Чому вибирають онлайн навчання

Переваг вивчення теорії ПДР у віддаленому форматі справді багато, але рівень викладання залишається високим для обох видів навчання. Ви отримаєте тверді знання для успішного складання іспиту, і неважливо, чи відвідуєте ви лекції наживо або через інтернет. Давайте порівняємо переваги та недоліки кожного виду навчання.

  • Свобода дій.

Онлайн – учень сам планує графік і вирішує, скільки часу присвячувати заняттям.

Офлайн – необхідно підлаштовуватися під графік уроків, відкладати важливі справи та жертвувати відпочинком.

  • Рівень комфорту.

Онлайн – можливість вибору зручного місця вивчення матеріалу. Можна займатися у транспорті, парку, кафе, у перервах на роботі. Затишна домашня атмосфера, філіжанка улюбленої кави, приємна музика – ви самі створюєте комфортні умови для навчання.

Офлайн – потрібно витратити час та сили на дорогу. Заняття проходять у колективі, що є додатковим навантаженням, особливо після напруженого робочого дня.

  • Якість навчання.

Онлайн – залежить лише від учня. Для ефективних занять на обраному курсі автошколи Київ потрібний високий рівень самодисципліни та організованості, якщо ви не помічаєте у себе ні того, ні іншого, то краще подумати про відвідування лекцій наживо.

Офлайн – у класі створюється колективна робоча атмосфера, ви навчаєтесь та засвоюєте матеріал разом з усіма під керівництвом викладача, що є додатковим стимулом.

Автошкола iDrive у місті Київ. Пройди онлайн навчання ПДР, теоретичний курс, фото-2

Як проходить навчання в онлайн автошколі iDrive

У нас створені всі умови для майбутніх водіїв, за допомогою спеціально розробленої методології ви крок за кроком засвоїте теоретичну частину з водіння. Заняття проходять через надійний сервіс Google Meet, все що вам потрібно – це відповідний електронний носій, наявність інтернету та гарний настрій! Ми подбали про необхідні навчальні матеріали, адаптовані під онлайн формат і постійний супровід куратора.

  • Ви отримуєте безкоштовний доступ до всіх підручників та будь-якої навчальної інформації.
  • На вас чекають дружня та приємна атмосфера, змістовні лекції, круті тести та цікаві завдання.
  • Викладач завжди на зв'язку, ви можете поставити запитання, коли виникне потреба.

Запрошуємо вчитися не лише новачків, для водіїв зі стажем передбачено курси перекваліфікації на вищу чи нижчу категорію. Завітайте на наш сайт https://idrive.dn.ua/kiev/, тут ви знайдете корисну інформацію та зможете записатися на онлайн навчання. Наш Instagram: https://www.instagram.com/avtoshkolaonlineukraine

Наша автошкола є акредитованим навчальним закладом та має повний пакет дозвільних документів з обов'язковою сертифікацією викладачів. За умови проходження курсу у повному обсязі учень одержує документ встановленого зразка, який є офіційним підтвердженням проходження навчання з водіння.

З автошколою iDrive ви гарантовано складете іспит і отримаєте довгоочікуване посвідчення водія, записуйтесь на онлайн курс та навчайтеся із задоволенням!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...