• Головна
  • Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві
17:45, 25 січня

Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві

Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві

Почнімо з головного: зараз собакам стрижка не потрібна (навіть якщо вам здається інакше).

Чи потрібна вона влітку? Журналісти 44.ua спробували в цьому розібратись. Виявилось, що є загальне правило: собак без підшерстя стригти можна, але на налисо, собак з підшерстям - стригти не можна, а треба вичісувати. Шерсть захищає чотирилапих від перегріву, але вона має бути чистою і вичесаною. Занадто коротка шерсть від спеки захистити не здатна, так само, як від укусів комах, яких у спеку вистачає.

Тому що б вам не казали навіть у грумінг-салонах, пам'ятайте - собакам потрібна шерсть, а у всьому в житті потрібна міра.

Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві, фото-1, Pixabay

Pixabay

А тепер подивімось, де можна підстригти свого хвостатого.

V.O.G Dog

Салони мережі V.O.G Dog працюють на Печерську, на Лук'янівці, на Виноградарі, Позняках та Дарниці і ще в кількох районах столиці, а також у Крюківщині. Тут не тільки стрижка (до речі, до деяких порід окремий підхід), а ще й грумінг котів, догляд за кігтями і готель для чотирилапих.

І ще одне - у V.O.G Dog є своя академія. Тобто ви самі можете спробувати стати грумером.

Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві, фото-2, Pixabay

Pixabay

Ціни. Звісно, тут і в інших салонах все залежить від породи та розмірів тварини. Повний комплекс (з купанням, розчісуванням та стрижкою, але без додаткових послуг) для йоркширського тер'єра коштуватиме 950 грн, а для спаніеля - 1,2 тис. грн. Для великих порід все дорожче. Для котиків повний комплекс із купанням коштуватиме від 1,2 тис. грн. А така додаткова послуга, як видалення зубного каменю, коштуватиме від тисячі гривень.

Контакти: +38(073)6067443.

Pets.Space

Ось салон, що працює в центрі, на Саксаганського, щодня з 10:00 до 20:00. У Pets.Space раді і собакам, і котам. Надаються всі поширені послуги, від купання до підрізання кігтів. "Виконуємо стрижку будь-якої складності", - зазначають майстри. Після всіх процедур вашого пухнастого можуть навіть набризкати парфумом. Але це, мабуть, краще обговорити з ним або нею завчасно.

Якщо тварина без вас не нервує, ви можете залишити її в салоні та зайнятись своїми справами. Весь процес займає пиблизно дві години. Але у будь-якому випадку вам зателефонують з Pets.Space за пів години до завершення.

Ціни. Повний комплекс (але без чищення зубів та вух) для померанського шпіца, наприклад, обійдеться у 700 грн. А от для велетня-ньюфаундленда - у 1,2 тис. грн. Стрижка та купання котика коштуватиме 800 грн.

Контакти: +38(063)2725932.

"Авет"

Є також ветеринарні клініки, які надають послуги з грумінгу. Одна з таких - "Авет", що знаходиться на Оболоні, на проспекті Івасюка. При клініці працює салон Luxury Dogs (але туди можна прийти і з котом).

Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві, фото-3, Pixabay

Pixabay

Тут так само є інші гігієнічні процедури, крім купання та стрижки. А от ціни треба уточнювати на місці.

Контакти: +38(050)5371000.

"Домашній улюбленець"

Цей невеличкий салон знаходиться на Виноградарі. Він приймає собак маленьких та середніх порід (але не всіх).

Ціни. Комплекс послуг, до якого входить купання, вичісування, стрижка, обрізання кігтів та чищення вушок, для йорка контуватиме 500 грн, для померанського шпіца - 550 грн.

Контакти: +38(096)8489230; +38(066)8330674.

Barber Pet

А ось салон, який пропонує ще й спа для домашніх улюбленців! Сюди входить гідромасаж та озонотерапія. Також можна замовити догляд за шерстю, що сильно линяє: спеціалісти салону підберуть спеціальні засоби на основі глини, що полегшать процес линяння, або теплі обгортання, які прискорять випадання відмерлих волосків. Такий догляд дозволить запобігти сухості та лущенню шкіри.

Будьте уважні: спа підходить не всім чотирилапим. Тим, хто має патології серцево-судинної системи, подібні процедури протипоказані.

Ціни. Комплекс послуг для мальтійської болонки (разом із чищенням вух та гігієною ротової порожнини) обійдеться у 1,1 тис. грн. Для самоїда - близько 3 тис. грн. Купання та стрижка кота коштуватиме 1,5 тис. грн. Спа для собак коштуватиме від 600 грн.

Якщо пухнастик став лохматиком: ТОП-5 грумінг-салонів у Києві, фото-4, Pixabay

Pixabay

Контакти: +38(098)9055599.

Якщо біля вашого дому є зоомагазин, ви можете спитати про стрижку там. Наприклад, в магазині мережі "Лап-Усік" часто працюють грумери.

Хай пухнастики будуть здорові та доглянуті!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Києві патрульні повернули жінці двох собак, які загубилися.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #тварини #топ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...