• Головна
  • Комунальна аварія – у Печерському районі Києва без води залишились п’ять будинків
11:12, 25 січня

Комунальна аварія – у Печерському районі Києва без води залишились п’ять будинків

Комунальна аварія – у Печерському районі Києва без води залишились п’ять будинків

Працівники "Київводоканалу" локалізували витік води, що стався на вулиці Михайла Бойчука, 35 у Печерському районі столиці. Аварія сталася ввечері 24 січня. Через прорив труби з холодною водою затопило проїжджу частину.

Про це повідомили в КМДА.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте долучатись.

Як повідомили у Київводоканалі, тимчасово без водопостачання залишаються п’ять житлових будинків на вулиці Михайла Бойчука, 31, 33, 34, 34-А, 35. Ремонтна бригада продовжує працювати на місці витоку.

Пошкодження сталось на водопровідній мережі діаметром 300 міліметрів. Фахівці оперативно прибули на місце для усунення аварійної ситуації. Вони локалізували витік води на вулиці Михайла Бойчука, 35.

У Київводоканалі попередили водіїв про обмеження руху транспорту першою смугою. Працівники, щоб добратися до пошкодженої ділянки труби розриють тротуар. Жителі будинків, яким через аварію тимчасово перекрили воду, можуть скористатися найближчим бюветним комплексом на вулиці Михайла Бойчука, 41.

Нагадаємо, ми писали про те, що у Святошинському районі Києва на бульварі Жуля Верна холодна вода потекла на проїжджу частину. Комунальники ліквідують підтоплення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #порив #комунальники #вода #Київводоканал #КМДА #бригада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...