• Головна
  • Ракетна атака по столиці: куди поселять людей із пошкоджених будинків, – ФОТО
10:48, 13 грудня 2023 р.

Ракетна атака по столиці: куди поселять людей із пошкоджених будинків, – ФОТО

Ракетна атака по столиці: куди поселять людей із пошкоджених будинків, – ФОТО

Людей, що мешкають в одній з найбільш пошкоджених ракетною атакою багатоповерхівок у Києві тимчасово поселять у Пункті незламності, що розташований у школі поруч.

Про це повідомили в КМВА.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Мешканців багатоповерхового житлового будинку в Дніпровському районі столиці, який зазнав найбільших пошкоджень внаслідок нічної ракетної атаки на столицю тимчасово прихистять в Пункті Незламності. Його відкрили на території школи №98, що розташована поруч. Дітей, які вчаться в цьому навчальному закладі планують перевести на дистанційну форму навчання, – йдеться в повідомленні.

В Київській міськадміністрації додають, що у цьому Пункті Незламності усі постраждалі будуть забезпечені теплом, гарячими напоями, інтернетом, зв’язком та першою медичною допомогою.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко додав, що мешканців пошкодженого будинку оперативно евакуювали вночі. Наразі тривають слідчо-оперативні дії, після яких людям дозволять забрати необхідні речі, а вибиті шибки комунальники затягнуть плівкою. Після цього місто розпочне свою експертизу – якщо несучі конструкції будинку неушкоджені, ми оперативно відновимо житло, аби мешканці якомога швидше повернулись до своїх домівок.

Якщо ж пошкодження конструкцій критичні, будемо розглядати варіант капітального відновлення будинку. Відновлювати доведеться і дитсадок, – наголосив очільник міста.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 13 грудня, росіяни у напрямку Києва запустили 10 балістичних ракет. Внаслідок падіння уламків є постраждалі та пошкодження, зокрема, лікарня, будинки та автівки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #ракети #війна #уламки #будинок #пошкодження #мешканці #розселення #КМВА #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...