• Головна
  • Зарізали чи собаки загризли: загинула коза Зіта, що часто гуляла центром Києва, – ФОТО
14:13, 17 листопада 2023 р.

Зарізали чи собаки загризли: загинула коза Зіта, що часто гуляла центром Києва, – ФОТО

Зарізали чи собаки загризли: загинула коза Зіта, що часто гуляла центром Києва, – ФОТО

У Києві в ніч на 13 листопада загинула одна з двох кіз, що часто гуляли в центрі Києва і були справжніми зірками Instagram та TikTok. Тваринка на ім'я Зіта отримала несумісні з життям травми. Друга коза, на прізвисько Мира, наразі проходить лікування.

Про це повідомляє в соцмережах громадська організація з юридичного захисту прав тварин та боротьби з живодерами URSA.

Ще більше новин читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Також не забувайте підписуватись.

Вночі 13 лютого хтось пробрався на територію, де проживали кози, аби жорстоко вбити тварин. На щастя, оддна з кіз вижила, та вона потребує ветеринарної допомоги, – зазначають в URSA. – Поліція прибула на місце злочину, зібрала не всі докази і, схоже, злочинця розшукувати не планує.

В свою чергу, правоохоронці спростовують інформацію про злочинний характер травм, отриманих тваринами. В поліції Києва розповідають: 13 листопада надійшов виклик про виявлення тіла тварини без ознак життя на вул. Мала Житомирська в центрі Києва.

Було викликано ветеринара, який після огляду тіла повідомив, що смерть кози наступила внаслідок укусів іншої тварини, швидше за все – це собака, – розповідають правоохоронці.

Також в поліції додають, що доступ на територію, де утримувались кози, був відкритим – і, відтак, собака міг туди потрапити. Тим більше, що, за свідченнями сусідів, увечері було чутно гавкіт та шум.

Ми раніше писали, що у Києві затримали чоловіка, який намагався вбити безпритульного кота. Нелюд бив котика спочатку об асфальт, а потім намагався задушити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #коза #вбивство #Тік ток #поліція #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...