• Головна
  • Збив дитину та втік з місця аварії: у Києві затримали водія “Лексуса”, - ВІДЕО
11:38, 19 жовтня 2023 р.

Збив дитину та втік з місця аварії: у Києві затримали водія “Лексуса”, - ВІДЕО

Збив дитину та втік з місця аварії: у Києві затримали водія “Лексуса”, - ВІДЕО

До поліції надійшов виклик про те, що на вулиці Вернадського водій позашляховика “Лексус” збив 12-річного хлопчика та втік з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Деталі розповідає поліція Києва.

У Києві затримали водія “Лексуса”

Оперативний черговий негайно скерував на місце медиків, патрульних поліцейських та слідчо-оперативну групу. Постраждалого хлопчика госпіталізували до лікарні.

У Києві затримали водія “Лексуса”

Щоб розшукати зловмисника було введено спеціальну поліцейську операцію. Ним виявився 39-річний уродженець Івано-Франківської області. 

У Києві затримали водія “Лексуса”

“Одразу після ДТП водій зупинив автівку, побачив, що накоїв, однак покинув хлопчика на дорозі та вирішив втекти. Далі він заїхав у гаражний кооператив, де зняв з авто дорожній номерний знак та пересів до іншого автомобіля, аби поліцейські не змогли його розшукати. Втім, зміна автівки не допомогла йому переховуватись від злочину. Вже за кілька годин патрульні знайшли і другий позашляховик «Мерседес». Слідчі затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - розповів начальник поліції Києва Дмитро Шумейко.

Обидві автівки було вилучено.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Поліція #ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...