• Головна
  • Влаштувала “конкурс” та отруїла знайомих: один помер, троє постраждали - судитимуть киянку
17:27, 26 вересня 2023 р.

Влаштувала “конкурс” та отруїла знайомих: один помер, троє постраждали - судитимуть киянку

Влаштувала “конкурс” та отруїла знайомих: один помер, троє постраждали - судитимуть киянку

За процесуального керівництва прокурорів Київської обласної та Вишгородської окружної прокуратур до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жінки за фактами умисного вбивства, замаху на умисне вбивство та умисного середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115, п. 5, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 122 КК України).

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua».

Інцидент трапився на початку 2023 року. Киянка створила в соціальній мережі фейковий магазин і провела розіграш. “Переможцями” вона обрала своїх знайомих з Київської області. В пляшку з алкогольним напоєм вона додала високотоксичну хімічну речовину і відправила "подарунок" поштою.

Жінка разом з чоловіком та чотирма подругами вживала “подарунковий” напій. На наступний день у всіх почались проблеми зі здоров'ям, та почало випадати волосся. Через деякий час чоловік впав у кому та помер. Постраждалі жінки досі лікуються у медичному закладі.

Обвинувачена під вартою. Чому вона наважилася на злочин не уточнюється.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...