• Головна
  • Черговий скандальний тендер: КМДА замовила нову фотозону за 640 тис гривень
10:09, 19 вересня 2023 р.

Черговий скандальний тендер: КМДА замовила нову фотозону за 640 тис гривень

Черговий скандальний тендер: КМДА замовила нову фотозону за 640 тис гривень

Комунальне підприємство «Київський центр розвитку туризму» замовило фотозону з 3D-логотипом Києва та архангела Михаїла за 640 000 гривень,

Про це йдеться в тендері на сайті Prozorro.

Актуальні, важливі та перевірені новини читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте також підписуватись.

Зазначається, що конструкція буде виконана з нержавіючої харчової сталі та складатиметься із дзеркальних літер «Kyiv» на гранітній основі. Попереду літер буде зображений логотип «Київ – місто, де все починається».

Також до фотозони увійде скульптура символа міста – архангела Михаїла. Її хочуть покрити нітридом титану золотого кольору. Конструкція має бути стійка до вандалізму, без гострих кутів і безпечна для дітей, людей похилого віку та з інвалідністю.

Як ми розповідали раніше, «Київський метрополітен» оголосив тендер на проведення капітального ремонту вестибюля станції метро «Лук’янівська», очікуваною вартістю майже 85 мільйона гривень.

Також повідомляли про те, що у суботу, 16 вересня, під КМДА проходив мітинг, під час якого один з учасників облив будівлю адміністрації червоною фарбою. Мітингувальники вимагали від столичної влади витрачати більше коштів на потреби військових, а не на будівництво, дороги та інші закупи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #тендер #КМДА #фотозона #Prozorro
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...