• Головна
  • У Дарницькому районі Києва планують облаштувати новий сквер
10:29, 17 липня 2023 р.

У Дарницькому районі Києва планують облаштувати новий сквер

У Дарницькому районі Києва планують облаштувати новий сквер

У Дарницькому районі Києва на вулиці Ревуцького, 13-б замість паркувального майданчика облаштують новий сквер.

Таке рішення було прийнято 13 липня на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання більшістю депутатів.

Ще більше важливих, актуальних та перевірених новин в Києва, столичного регіону та України читайте в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

Як розповів депутат Київської міської ради Микола Конопелько, раніше на цьому місці планувалось облаштувати паркувальний майданчик, але місцеві мешканці висловили інше бачення та запропонували створити сквер.

Разом з Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією підтримали інтереси мешканців. Для цього потрібно було скасувати правові підстави для знаходження на цьому місці парковки. Тому був створений та зареєстрований мною проєкт рішення щодо видалення данної адреси з переліку парковок. А ще раніше Київрада надала дозвіл «Київзеленбуду» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Ревуцького для облаштування, експлуатації та обслуговування зелених насаджень. Тому скверу бути! – зазначив Микола Конопелько.

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що у Києві міська влада розпочала інспектування районів для перевірки благоустрою та чистоти після демонтажу незаконних малих архітектурних форм (МАФів). На їх місці планують облаштувати сквери.

Також повідомляли, що у Києві розпочався сезон цвітіння лаванди. Вона прикрашає парки та сквери, висаджена цілими масивами та окремими кущами, як центральний елемент композицій або як доповнення серед інших багаторічників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #сквер #Киїськаміськрада #депутати #парковка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...