• Головна
  • Де у Києві пограти в пейнтбол: ТОП-8 локацій у столиці
18:35, 15 липня 2023 р.

Де у Києві пограти в пейнтбол: ТОП-8 локацій у столиці

Де у Києві пограти в пейнтбол: ТОП-8 локацій у столиці

Якщо ви втомилися від офісу, телефонних дзвінків, одноманітних буднів і не менш нудних вихідних і хочете додати в життя яскравих фарб – легко! Пейнтбол – це той варіант активного відпочинку, який припаде до смаку всім – від брутальних хлопців до тендітних дівчат і школярів. Азартні, захоплюючі батли – частіше на природі, в лісі, але іноді і в закритому приміщенні – це гарантований адреналін, веселощі та антистрес. А для тих, хто захопився пейнтболом по-дорослому – це спосіб життя і можливість тримати себе у відмінній формі.

Пейнтбол – це активна командна гра з використанням імітації зброї (маркера), що стріляє кульками з фарбою. А ще це класна ідея для:

  • тімбілдінгу або корпоративу;
  • активного відпочинку на природі з родиною або друзями;
  • святкування дитячого дня народження;
  • зняття стресу та негативу;
  • розвитку логіки і навичок орієнтування на місцевості.

Журналісти 44.ua підготували добірку з 8 локації у Києві, де ви зможете пограти у пейнтбол та відірватися на повну.

Відкриває нашу добірку клуб «GANZ», який розташований на ВДНГ і пропонує 3 майданчики на вибір. А також є виїзні гри та дитячий пейнтбол. Серед особливостей майданчиків – рельєф, оглядові вишки, загородження, перешкоди. Тут ви поринете у світ тактичних військових ігор і відкриєте у собі справжнього бійця. А ще зможете удосталь посміятися, поїсти шашлик і зробити купу прикольних фото на пам'ять.

За вказану ціну ви отримаєте форму, маску, рукавички, ігровий маркер, захисний жилет, кулі, заправку маркера повітрям, особистого інструктора.

Ціни на дитячий і дорослий пейнтбол:500–1100 грн за гру залежно від сценарію.

Щоб пограти, потрібно оплатити пакет послуг. Наприклад, пакет «Мінімальний» на 1 години гри і 200 куль на кожного гравця коштує 500 грн з людини. Також є пакет «Базовий» на 1,5 години гри і на 300 куль. Його вартість – 600 – 650 грн з людини. Пакет «Оптимальний» розраховано на 2 години гри й на 400 куль для кожного і коштує 750-800 грн з людини. Пакет «Все включено» за 2 години гри та 500 куль коштує 1100 грн.

Графік роботи: Пн-Нд з 09:00 до 20:00.

Адреса: ВДНГ, просп. Глушкова, 1, 21 павільйон.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин Києва, столичного регіону та України.

Наступний варіант в нашій добірці – це клуб «Ведмеді». Тут ви можете замовити гру в пейнтбол, організувати виїзний матч або корпоратив або відсвяткувати день народження. Клуб «Ведмеді» працює вже більше 10 років і проводить близько 1000 ігор за рік. На території клубу розташовано 2 великих майданчики для гри.

Цей пейнтбол-клуб на Академмістечку пропонує 3 майданчики на вибір: дитячий (50 м х 25 м), критий (50 м х 25 м) і майданчик «Близький кордон» (80 м х 50 м).

За вказану ціну на вас чекає інструктаж, оренда камуфляжної форми, маски, маркера, інструктор, суддя на весь період гри, заправка повітрям балона маркера, можливість зіграти на відкритих майданчиках клубу.

Ціни:

  • пакет «Мінімальний» (200 кульок на людину) – 450/500 грн;
  • пакет «Базовий» (300 кульок на людину) – 550/600 грн;
  • пакет «Стандартний» (500 кульок на людину) – 850/900 грн.

Адреса: бул. Вернадського, 32 (вхід зі сторони вул. Академіка Кржижановського, 2), вулиця Прирічна, залив Собаче гирло.

Клуб «Планета» проводить турніри міжнародного рівня. Для любителів тут пропонують гри різної складності. Серед переваг: освітленість майданчиків і обладнання території армійськими спорудами.

За вказану ціну ви отримаєте маску, маркер, форму, рукавички, кулі.

Також тут є зона барбекю, роздягальні, душові та дитячі майданчики. Щоб орендувати поле, потрібно придбати один з пакетів.

Ціни:

  • пакет «Базовий» на 200 куль коштує – 470-500 грн з людини;
  • пакет «Стандартний» на 300 куль – 590-640 грн з людини;
  • пакет «Оптимальний» на 500 куль – 850-920 грн з людини.

Крім того, для школярів, студентів та іменинників діють знижки.

Адреса: Гідропарк.

Пейнтбольний клуб «Фалькон» з'явився в Києві одним з найперших. За роки існування команда клубу встигла облаштувати чудові ігрові майданчики та скласти понад 15 різних сценаріїв. А все починалося з простої гри віч-на-віч.

Родзинка «Фалькон» в тому, що в пейнтбол тут можна грати не тільки на звичайних локаціях, але й у покинутій будівлі, і в лісі на лінії оборони Києва. Виїзні ігри також можливі.

За вказану ціну ви отримаєте інструктаж, маску, маркер із заправленим повітрям, рукавички, захисний жилет, суддівство, кулі.

Ціни:

  • пакет «Мінімальний» (1година, спорядження, +200 кульок) – 500/550;
  • пакет «Великий» (2 година, спорядження, +400 кульок) – 700/750;
  • додаткові 100 шт. кульок – 100 грн;
  • коробка кульок (2000 шт) – 3000 грн.

Адреса:просп. Глушкова, 9.

Пейнтбол-клуб «Бугай» – це молодий клуб у межах Києва, який, крім звичайної програми, пропонує зимовий, виїзний і дитячий пейнтбол. Родзинка майданчика «Бугая» – форт, який дає можливості сценарію про захоплення форту.

Тут вам запропонують активний відпочинок на свіжому повітрі – гру, яка підвищить рівень адреналіну в крові й дасть змогу відчути найширший спектр емоцій.

За вказану ціну ви отримаєте інструктаж, маску, маркер, форму, рукавички, суддівство, заправку повітрям, рукавички, кулі.

Ціни:

  • пакет «Школяр-Студент» (200 куль) – 420/430 грн;
  • пакет «Мінімальний» (200 куль) – 430/440 грн;
  • пакет «Стандарт» (300 куль) – 550/570 грн.

Адреса: Повітрофлотський проспект, 63.

«Експрес» – центр спортивного пейнтболу в Києві. Ігри в пейнтбол та лазертаг проходять в закритому приміщенні, в спеціально обладнаних залах. Гравцям надається професійна екіпіровка. У клуб можна приходити на регулярні тренування і грати з професіоналами пейнтболу. А ще «Експрес» – відмінне місце, де можна драйвово відзначити день народження або провести корпоратив, не виїжджаючи з Києва. Є можливість грати в дитячий пейнтбол – вік малюків з 5 років.

Ціни:

  • 100 кульок – 40/40;
  • 500 кульок – 150/150;
  • одна година гри з безлімітною кількістю кульок – 200/200 грн;
  • оренда спорядження (1 година) – 50/70 грн.

Адреса: вулиця Степана Сагайдака, 101Б.

У «X-Park» знаходиться одне з найкращих полів для пейнтболу. Тут є все необхідне для комфортної гри: великий майданчик, м'які перешкоди, трибуни для глядачів і роздягальні. «X-Park» – це парк екстремальних розваг і активного відпочинку. Тут є унікальна можливість якісно відпочити і отримати безліч позитивних емоцій. Наприклад, серед великої різноманітності цікавих пропозицій ви зможете вибрати пейнтбол. Ці кульки заправляються нешкідливою фарбою і споряджаються в спеціальні пневматичні пристрої, які викидають їх силою стисненого повітря. Пейнтбол в «X-Park» це свого образу захоплююча ще з дитячих часів гра в «войнушки».

Також в «X-Park» регулярно проходять великі всеукраїнські та міжнародні змагання. Для глядачів вхід вільний.

Ціни:

600 грн з людини (екіпіровка та 200 кульок).

Графік роботи: Пн-Нд з 11:00 до 22:00.

Адреса: парк «Муромець».

У центрі активного відпочинку «Гіперіон»розташовано критий майданчик для пейнтболу, грати на ньому можна цілий рік – єдиний в Києві майданчик із надувними укриттями площею в 1050 м2. Поле призначено для різних сценаріїв і обладнано м'якими перешкодами різних рівнів. Перед початком гри інструктори видають все необхідне обладнання, форму і проводять інструктаж. Є знижки для студентів і школярів.

За вказану ціну ви отримаєте інструктаж, маску, маркер із заправленим повітрям, рукавички, захисний жилет, суддівство, кулі.

Ціни:

  • Пн-Чт (300 кульок) – 600 грн, Пт-Сб – 700;
  • Пн-Чт (400 кульок) – 750 грн; Пт-Сб ­– 800.

Графік роботи:

Пн – Пт: 10:00 – 21:30, Сб – Нд: 10:00 – 19:00.

Адреса: вул. Кирилівська, 46.

Захоплююча гра в пейнтбол – це можливість потренувати своє тіло, відпочити морально і відчути шквал позитивних емоцій, веселощів і драйву. Збирайте команду, грайте із задоволенням, а після діліться враженнями між собою.

Раніше ми розповідали про те, де у Києві покататися на квадроциклах.

Також писали про місця та ідеї, куди сходити на побачення у Києві та які є красиві та цікаві місця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пейнтбол #ціни #гра #маркер #кульки #команда #розваги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...