• Головна
  • Масово збували кокаїн, амфетамін та МДМА: у Києві затримали банду наркоторговців
15:54, 3 липня 2023 р.

Масово збували кокаїн, амфетамін та МДМА: у Києві затримали банду наркоторговців

Масово збували кокаїн, амфетамін та МДМА: у Києві затримали банду наркоторговців

В Києві викрили та оголосили підозру шістьом наркоторговцям, які розповсюджували наркотичні речовини по різним районам столиці через телеграм-канали.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

“Згідно з матеріалами слідства, члени наркоугруповання займалися придбанням та збутом особливо небезпечних наркотичних речовин – кокаїну, а також психотропних речовин – амфетаміну та МДМА. Реалізація «товару» здійснювалася через телеграм – канал на території різних районів м. Києва”, - йдеться в повідомленні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua», щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими.

У Києві затримали наркоторговців

Постійними покупцями заборонених речовин були сотні киян. За “товар” вони платили, переводячи кошти на банківські картки злочинців. Наркотики доставляли клієнтам через служби таксі.

Під час документування злочинної діяльності правоохоронці провели контрольовані закупки, у тому числі «безконтактну» оптову закупку наркотиків та психотропів. Також слідчі змогли встановити маршрути переміщення наркотиків.

В помешканнях наркоторговців правоохоронці виявили та вилучили обладнання для масового виготовлення синтетичних наркотиків, кокаїн вагою 200 гр, значну кількість амфетаміну, PVP, канабісу та прекурсорів, блокноти із записами продажів наркотичних речовин, записи про переміщення коштів, отриманих від наркобізнесу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, грошові кошти у гривнях та іноземній валюті, банківські картки.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків сягає 3 мільйонів гривень.

Шістьох членів наркоугрупування затримали. Наразі вирішується питання про обрання злочинцям запобіжних заходів. Їм “світить” до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #наркотики #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...