• Головна
  • Олімпійський центр у Києві замовив ремонт їдальні за 88 мільйонів
12:39, 30 червня 2023 р.

Олімпійський центр у Києві замовив ремонт їдальні за 88 мільйонів

Олімпійський центр у Києві замовив ремонт їдальні за 88 мільйонів

У Києві замовили капітальний ремонт їдальні на території державного підприємства «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа».

Про це стало відомо з оголошеного тендера на пошук підрядника на сайті Prozorro.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Згідно з умовами тендеру, на реконструкцію будівлі їдальні замовник ДП «Олімпійський навчально-спортивний центр «Конча-Заспа» готовий витратити понад 88 мільйонів гривень.

Заклад розташований у Голосіївському районі Києва на Столичному шосе, 19. Аукціон з пошуку підрядника вже відбувся із позначкою «Коригування». Переможцем тендеру на реконструкцію їдальні з розширенням приміщень стало ТОВ «КБК». Підрядник має виконати роботи до 31 жовтня 2024 року.

Ми писали раніше про те, що на Мінському масиві у Києві планують реконструювати дитсадок №206, який ще на початку 2000-х років повністю припинив роботу.

Крім того, повідомляли, що у Святошинському районі столиці замість занедбаного приміщення ЖЕКу планують створити сучасний центр комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю. Також передбачено облаштування укриття у підвальному приміщенні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Конча Заспа #їдальня #реконструкція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...