• Головна
  • Вночі навколо Києва було знищено майже два десятка ворожих цілей
09:05, 20 червня 2023 р.

Вночі навколо Києва було знищено майже два десятка ворожих цілей

Вночі навколо Києва було знищено майже два десятка ворожих цілей

Майже два десятки повітряних цілей виявлено та знищено в повітряному просторі навколо Києва під час масованої атаки ворожих дронів-камікадзе в ніч на 20 червня.

Про це повідомляє Київська МВА.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих, актуальних та перевірених новин, щоб ви завжди були в курсі.

Чергова масована повітряна атака на столицю. Цього разу ворог застосував БgЛА, за попередньою інформацією – баражуючі боєприпаси «Shahed». Це лише друга атака іранськими дронами по Києву з початку місяця і перша за останні 18 днів, – йдеться в повідомленні.

Як зазначив очільник КМВА Сергій Попко, за звичною для масованих нападів тактикою, дрони заходили на столицю хвилями, з різних напрямків. При цьому повітряна тривога тривала понад три години.

За його даними, сили ППО в повітряному просторі навколо Києва виявили та знищили майже два десятки ворожих цілей.

Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються й уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями, - додав керівник КМВА.

Проте під час нічної атаки уламки збитих дронів Shahed впали на Київську область та пошкодили кілька приватних будинків.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За оперативною інформацією, внаслідок атаки на території одного з районів пошкоджено нежитлові споруди та кілька приватних будинків, – повідомив голова ОВА.

Він додав, що через падіння уламків зафіксовано горіння трав'яної підстилки.

На щастя, жертв та постраждалих немає, – написав Кравченко.

Раніше ми писали про те, що 16 червня близько 11:00 російські окупанти завдали ракетні удари по Київщині. В одному із районів Київської області були пошкоджені приватні будинки та магазин. Постраждала літня жінка та водій авто.

Також розповідали, що 16 червня Київщину атакували російські ракети. Сили ППО збили 6 ворожих «Калібрів», стільки ж аеробалістичних ракет Х-47 «Кинджал» та два БПЛА. Постраждало семеро людей, в тому числі дитина. Уламками ракет пошкоджено близько 30 будинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Київщина #обстріл #війна #дрони #Шахеди #пошкодження #ППО #уламки #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...