• Головна
  • Сьома атака за травень ворожих дронів на Київ: БПЛА, які атакували столицю цієї ночі, збили
10:31, 14 травня 2023 р.

Сьома атака за травень ворожих дронів на Київ: БПЛА, які атакували столицю цієї ночі, збили

Сьома атака за травень ворожих дронів на Київ: БПЛА, які атакували столицю цієї ночі, збили

Всі БПЛА, які рухалися в напрямку Києва, під час нічної повітряної атаки були знищені на дальніх підступах.

Про це повідомляють у КМВА.

Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, області та України в нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua».

За попередньою інформацією, до опівночі росіяни запустили в повітряний простір навколо столиці дрони-розвідники. Скоріше за все – для виявлення позицій нашої ППО. Всі БПЛА, які рухалися в напрямку Києва були знищені на дальніх підступах, – йдеться у повідомленні.

Місцева влада також зазначає, що це вже сьома атака дронами з початку місяця. Втім, після опівночі була повітряна тривога, повʼязана з атакою ймовірно крилатих ракет, запущених зі стратегічних бомбардувальників з Каспійського напрямку.

Але в повітряному просторі навколо столиці таких крилатих ракет зафіксовано не було. За попередніми даними, руйнувань та травмованих в місті немає. Дані оперативного зведення оновлюються й уточнюються, – зауважив начальник КМВА Сергій Попко.

Раніше ми писали про те, що вночі 13 травня російські окупанти вшосте атакували Київ від початку травня. Усі повітряні цілі були успішно знищені силами ППО.

Також розповідали, що у Києві рятувальники КАРС завершили розбір аварійних конструкцій багатоповерхівки у Святошинському районі столиці, що постраждала через нічну ворожу атаку 8 травня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #дрони #БПЛА #ППО #атака #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...