• Головна
  • У Гостомелі попрощалися із розвідницею Тетяною Фесенко з позивним "Мурка"
20:01, 12 березня 2023 р.

У Гостомелі попрощалися із розвідницею Тетяною Фесенко з позивним "Мурка"

У Гостомелі попрощалися із розвідницею Тетяною Фесенко з позивним "Мурка"

У Гостомелі попрощалися із військовослужбовицею Тетяною Фесенко з позивним "Мурка", яка загинула 5 березня під Бахмутом.

Про це повідомила волонтерка Юлія Кухова.

Життя Тетяни обірвав російський снаряд, який поцілив в окоп, де поруч з військовою був її чоловік. У цей час він отримав контузію, але намагаючись врятувати дружину, доповз до неї 2, 5 км та ніс її на руках до пункту евакуації.

Гостомельчанка пішла на фронт захищати Україну з першого дня війни, 24 лютого. Вона добровільно воювала у розвідувальному батальйоні. Захисниці було 30 років.

Із майбутнім чоловіком Тетяна познайомилася у 2014 році. Згодом Володимир пішов добровольцем на фронт. Після його повернення Тетяна та Володимир одружилися й у них народилася донька.

Спочатку молоде подружжя проживало у Мостищах на Київщині, а кілька років тому переїхали до столиці.

З початком повномасштабної війни, Тетяна твердо вирішила йти з чоловіком на фронт. Свою донечку захисники відправили із близькою людиною за кордон, а також підготували нотаріальну довіреність на випадок того, якщо обидвоє загинуть, щоб ця близька людина могла законно удочерити їх 8-річну дочку.

«Я втратив свою красуню, найкращу у світі дружину та матір нашої доньки. Вона стала ангелом, який буде дивитися на мене та нашу доньку, та завжди буде поруч у наших серденьках. Я обов’язково зустрінусь з тобою, моя кохана Мурочка», — написав у соцмережі Володимир.

Нагадаємо, що у Києві попрощалися з полеглим Героєм України, командиром спецпідрозділу «Вовки Да Вінчі» Дмитром Коцюбайлом більш відомим, як «Да Вінчі».

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #Гостомель #Тетяна Фесенкко #прощання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...