• Головна
  • На Київщині відремонтували три амбулаторії, – ФОТО
13:54, 4 жовтня 2022 р.

На Київщині відремонтували три амбулаторії, – ФОТО

На Київщині відремонтували три амбулаторії, – ФОТО

У Бучанському районі Київської області завдяки допомозі благодійників відремонтували три амбулаторії, які постраждали через обстріли. Допомогу отримали амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Мироцькому, Здвижівці і Гаврилівці.

Про це йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Міжнародний фонд Global Empowerment Mission разом із громадською організацією «Якість життя» допоміг у відновленні дуже пошкоджених амбулаторій. Зокрема, у Гаврилівці рашисти влаштували вогнище прямо в одному з кабінетів.

Зазначається, що в Мироцькій амбулаторії провели ремонтні роботи по покрівлі та водостічної системи, зробили часткову заміну стелі, фарбування стін, провели ремонтні роботи на фасаді з повним фарбуванням, заміну вікон та їх монтаж.

Крім того, у Здвижівській амбулаторії провели ремонтні роботи на покрівлі, внутрішні роботи, ремонтні роботи на фасаді й заміну вікон та дверей.

У Гаврилівській амбулаторії провели наступні внутрішні роботи: заміна лінолеума, поклейка шпалер, плитка на стінах, заміну стелі, вікон та дверей.

На Київщини відновили три амбулаторї, які постраждали від обстрілів, Бучанська міська рада

На Київщини відновили три амбулаторї, які постраждали від обстрілів, Бучанська міська рада

Як зазначається, ремонт проводився у процесі функціонування амбулаторій. Соціальні об’єкти відкрили з перших днів деокупації.

Крім того, ми писали про те, що станом на 12 вересня на Київщині завершено відновлювальні роботи на близько 2000 об’єктів, що зазнали пошкоджень унаслідок військової агресії з боку армії рф.

Крім того, повідомляли, що в Гостомелі Київської області завершується демонтаж частини багатоповерхового будинку, в який потрапив снаряд та зруйнував два верхніх поверхи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #Бучанський район #амбулаторії #медзаклади #відновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...