• Головна
  • У Київській області чоловік підірвався на невідомому пристрої, – ФОТО
17:23, 23 вересня 2022 р.

У Київській області чоловік підірвався на невідомому пристрої, – ФОТО

У Київській області чоловік підірвався на невідомому пристрої, – ФОТО

У Переяславі на Київщині в одному з мікрорайонів стався вибух. Внаслідок ЧП постраждав чоловік, якого госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київської області.

У четвер, 22 вересня, о 19:18 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в міському мікрорайоні Лагері Переяслава стався вибух. Прибувши на місце, на вулиці рятувальники виявили травмованого чоловіка 1997 року народження, при свідомості. Поряд знаходились чека, уламки та воронка від вибуху, – розповіли в ДСНС.

У Переяславі Київської області чоловік підірвався на невідомому предметі

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua», щоб бути в курсі всіх важливих та актуальних новин та нічого не пропустити.

Рятувальники допомогли перенести постраждалого до автомобіля швидкої допомоги, після чого чоловіка госпіталізували до лікарні. Що стало причиною вибуху та травмування громадянина, встановить експертиза.

Також повідомляли, що в Києві жінка біля власного будинку виявила підозрілий предмет та взяла його до рук. Проте зрозуміла, що він може нести небезпеку та повідомила про нього спеціалістів.

Крім того, розповідали про те, що на Київщині 65-річний чоловік впав з мосту прямо на бетонну плиту та зазнав чималих травм. Інцидент стався в селі Фурси Білоцерківського району 21 вересня о 23:35.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #вибуховий пристрій #ДСНС #ЧП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...