• Головна
  • У Києві попрощалися із телеведучим та військовим Карімом Гуламовим, - ФОТО
18:21, 21 липня 2022 р.

У Києві попрощалися із телеведучим та військовим Карімом Гуламовим, - ФОТО

У Києві попрощалися із телеведучим та військовим Карімом Гуламовим, - ФОТО

21 липня у Києві у Михайлівському Золотоверхому Соборі попрощалися з телеведучим та військовим Карімом Гуламовим, який загинув у бою з російськими окупантами.

Фото з церемонії прощання опублікував Цензор. НЕТ.

Зазначимо, що Карім Гуламов народився в Обухові, згодом постійно проживав в Ірпені на Київщині.

У 2018-2021 роках Карім був ведучим "Військового хіт-параду" на каналі М2. Також він служив у 73-му центрі спецоперацій та був ветераном АТО.

З перших днів повномасштабної війни він вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від російських загарбників. 26 липня йому мало б виповнитись 35 років.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити новини та завжди бути в курсі.

У Києві попрощалися з українським військовим та телеведучим Карімом ГуламовимУ Києві попрощалися з українським військовим та телеведучим Карімом ГуламовимУ Києві попрощалися з українським військовим та телеведучим Карімом Гуламовим

Співачка Оля Цибульська, яка була близькою подругою ведучого, поділилася у соцмережі "Instagram"спогадами про бійця.

Дякую за твій подвиг, за те що закрив нас собою. Дякую за допомогу у врятуванні батьків з Ірпеня, за твої прохання "посміхайся квітка, бо даєш мені сил...". Я чекаю тебе з борщем досі. Я обіцяла приготувати на всіх твоїх хлопців і обійматись, коли повернешся. Я обіцяю пам’ятати тебе все життя і молитись за тебе. І борщ обіцяю. Ми зустрінемось, як і домовлялись. Я навіть на небі знайду для тебе буряк. Спи, друже. Україна переможе! Бо за неї стоять такі неймовірні люди як ти. Героям Слава люблю і не хочу вірити, - написала співачка.

У Києві попрощалися з українським військовим та телеведучим Карімом Гуламовим, Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ.

У Києві попрощалися з українським військовим та телеведучим Карімом Гуламовим, Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ.

Нагадаємо, ми також писали про те, що в столиці в останню дорогу провели розвідника окремої механізованої бригади "Холодний Яр" з позивним "Фанат". Церемонія прощання відбулася в Михайлівському Золотоверхому соборі.

Крім того, повідомляли, що у Вінниці попрощалися з чотирирічною киянкою Лізою Дмитрієвою, яка загинула 14 липня від ракетного обстрілу країни-агресора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #українські захисники #прощання #Карім Гуламов #телеведучий #військовий
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...