• Головна
  • Загальноміська толока: у Києві прибирали на 16 локаціях та висадили близько тисячі кущів, - ФОТО
17:18, 14 квітня 2022 р.

Загальноміська толока: у Києві прибирали на 16 локаціях та висадили близько тисячі кущів, - ФОТО

Загальноміська толока: у Києві прибирали на 16 локаціях та висадили близько тисячі кущів, - ФОТО

Сьогодні, 14 квітня, у Києві пройшли весняні толоки, які присвячені всесвітньому Дню довкілля. Так, комунальники разом з небайдужими киянами прибирали на 16 локаціях, висаджували нові дерева й кущі.

Загальноміська толока: у Києві прибирали на 16 локаціях та висадили близько тисячі кущів, - ФОТО, фото-1, КМДА

КМДА

Про це повідомили в КМДА.

У рамках Дня довкілля в столиці пройшли толоки на 16 локаціях. До роботи сьогодні задіяно понад 100 одиниць техніки. Загалом висаджено близько півтисячі дерев і тисячу кущів. Містянам також запропонували організувати прибирання у себе в дворах, - йдеться в повідомленні.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу. Там ще більше актуальних та важливих новин.

Я вражений кількістю людей, які підходили до комунальників і запитували, чим і де допомогти. Це колосальна підтримка і єднання. Ми дякуємо кожному, хто долучився до впорядкування міста. Попри тяжкі часи ми не припиняємо працювати і налагоджувати життя, наскільки це можливо в нинішніх умовах, - сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Комунальники закликають не завантажувати все сміття до смітників, а просять сухе листя та траву згортати на окремі купки, які згодом приберуть.

Загальноміська толока: у Києві прибирали на 16 локаціях та висадили близько тисячі кущів, - ФОТО, фото-2, КМДА

КМДА

Окрім цього, у КМДА нагадали, що палити траву, листя й інший сухостій заборонено. За такі дії стягують штраф.

Зметене листя й траву не викидати в контейнери, його необхідно вивозити окремо. Листя вивозимо на підприємства для перетворення його в добрива. А звичайне сміття - на полігон або сміттєспалювальний завод, - зазначив заступник голови КМДА.

Також ми писали, що у Києві не планують прибирати блокпости, а демонтують лише деякі частини загороджень, щоб розширити проїжджу частину. Про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Telegram.

Крім цього, ми повідомляли про те, що громадянам, які були вимушені виїхати з Києва та регіону та покинути свої домівки через повномасштабне вторгнення армії русляндії, ще зарано повертатися назад. Про це в ефірі телемарафону заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #толока #прибирання #КМДА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...