• Головна
  • У Київському метрополітені можуть перейменувати п'ять станцій: їх назви якось пов'язані із росією та білоруссю
14:46, 8 квітня 2022 р.

У Київському метрополітені можуть перейменувати п'ять станцій: їх назви якось пов'язані із росією та білоруссю

У Київському метрополітені можуть перейменувати п'ять станцій: їх назви якось пов'язані із росією та білоруссю

Очільник Київського метрополітену просить перейменувати 5 станцій підземки. З такою ініціативою він звернувся до міського голови столиці. Мова йде про станції підземки, назви яких пов’язані або з русляндією, або з білоруссю.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Мова про зупинки "Площа Льва Толстого", "Берестейська", "Мінська", "Героїв Дніпра" та "Дружби народів".

Наші люди укриваються на "Дружби народів", поки ця так звана "дружба народів" вбиває їх земляків, сусідів, родичів та нищить нашу країну. Такого не може бути, - наголосив Брагінський.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу. Там новини виходять оперативно, щоб ви були в курсі всіх подій Києва, області та України.

Він додав, що профільна комісія з питань найменувань разом із громадянами зможе підібрати гідні назви та увіковічити наших героїв.

Такого не може бути. "Площа Льва Толстого", "Берестейська", "Мінська", "Героїв Дніпра" – туди ж!, – перерахував він.

Нагадаємо, що станції метро в Києві та інших великих містах України з початком повномасштабного вторгнення рашистів стали притулком для багатьох містян, які рятувалися від бомбардувань окупантів.

До речі, метро зараз ходить приблизно з годинним інтервалом з 07:30 до 19:00, а сьогодні, 8 квітня, червона лінія метро працює до кінцевої на заході – ст. м. "Академмістечко.

Раніше ми писали про те, що завершено перший етап розмінування Ірпеня на Київщині. Загалом було виявлено понад 3000 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомив очільник Національної поліції України Ігор Клименко.

Окрім цього, ми повідомляли, що від початку повномасштабного вторгнення рашисти пошкодили, як житлові будинки, навчальні заклади, адмінбудівлі, так і об’єкти транспортної інфраструктури. Загалом, пошкоджено 208 житлових будинків, 46 шкіл, 29 садків та один дитячий будинок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #метрополітен #назви станції #начальник Київського метрополітену
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...