• Головна
  • Бучанська різанина: в братській могилі на Київщині виявили тіло старости Мотижина та її родини, - ФОТО
18:06, 4 квітня 2022 р.

Бучанська різанина: в братській могилі на Київщині виявили тіло старости Мотижина та її родини, - ФОТО

Братська могила в Мотижині на Київщині

Братська могила в Мотижині на Київщині

Журналістам українських та іноземних ЗМІ показали братську могилу з тілами чотирьох мирних мешканців, які були жорстоко вбиті орками. 

За словами місцевої влади, в могилі знаходилося тіло закатованої до смерті старости Мотижинської сільради Ольги Сухненко та її родини – чоловіка та сина. На тілах видно сліди катування. У двох чоловіків зв'язані руки.

Встановити особу четвертої людини поки що не вдалось.

Шокуюче відео опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Рашисти взяли в полон Ольгу з родиною ще 10 днів тому, повідомляв селищний голова Макарова Вадим Токар. російські військові нібито прийшли до будинку Сохненка, провели обшук, забрали автомобіль та поїхали. А потім повернулися за старостою.

В Київраді розповіли, що спочатку нелюди-окупанти хотіли забрати лише Ольгу, але її чоловік наполіг, що піде з нею. А через деякий час орки забрали і їхнього сина.

Ольга Сухенко разом з родиною

Ольга Сухенко разом з родиною

Захоронення виявили поблизу з пошкодженою фермою. Поруч з тілом Ольги у братській могилі лежало тіло її сина Олександра.

Нагадаємо, що москва й досі заперечує звинувачення на адресу своїх військових у вбивствах мирних жителів у Бучі та називає кадри звідти "постановочними".

Тим часом, про звірства окупантів вже написали в Вікіпедії. Стаття з'явилася під назвою "Бучанська різанина".

"Бучанська трагедія або геноцид у Бучі — масове вбивство українського цивільного населення в місті Буча, Київської області та околицях у період російсько-української війни під час російського вторгнення, здійснене Збройними силами Російської Федерації в березні 2022 року.

Українська влада заявила, що загинули понад 300 жителів міста і назвала цю різанину геноцидом і звернулась до Міжнародного кримінального суду з проханням розслідувати те, що сталося в місті. Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що кількість людей, убитих російськими військами у Бучі Київської області, вища, ніж жертв різанини у Вуковарі", - пише Вікіпедія.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що кількість загиблих мирних мешканців в Бучі може бути набагато більшою. Сьогодні з'явилися нові фотодокази жорстоких та нелюдських вбивств мирних жителів військовими рф.

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини #Київ #сьогодні #Київщина #війна #Буча #Бучанська різанина #тіла загиблих #братська могила #Мотижин
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...