• Головна
  • У Києві визначили кращих фінансових ерудитів країни
Новини компаній
13:00, 3 лютого 2020 р.

У Києві визначили кращих фінансових ерудитів країни

Новини компаній

У столиці завершився VІ Всеукраїнський турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність». Протягом двох останніх місяців 2019 року команди учнів з усіх куточків України змагались за право потрапити у фінальну частину конкурсу. З 11 грудня по 12 січня фахове журі оцінювало відеовізитівки та презентації завдань, за підсумками чого до фіналу потрапило 10 колективів з Харкова, Києва, Тернополя, Сум, Чернівці, Вінниці, Луцька, Закарпаття, Івано-франківщини та Херсона.

Під час фінальних презентацій, що відбулись у приміщенні Університету банківської справи, роботи конкурсантів оцінювало журі у складі науковців, методистів фінансових закладів навчання, а також партнерів конкурсу — представників провідних фінансових компаній України. Одним з таких партнерів цьогоріч виступив найбільший банк країни — ПриватБанк.

“Підвищення фінансової грамотності серед усіх верств населення, а особливо серед дітей, є одним з основних стратегічних завдань нашого банку, — ділиться керівник напрямку “ЮніорБанк” від ПриватБанку у Києві Олена Костіна. — Сьогодні, незалежно від того, хто ти — студент, бізнесмен чи пенсіонер — фактично всі мають справу з фінансами, повсякденно здійснюють банківські операції. Фінансова система розвивається щогодинно, з’являються нові банківські послуги, принципи обслуговування. Неможливо переоцінити важливість навчання та розуміння фінансів з самого дитинства. Діти — наше майбутнє, а сьогоднішні конкурсанти надають впевненості, що у України стабільне економічне майбутнє!”

За підсумками усіх етапів конкурсу, перемогу у VІ Всеукраїнському турнірі юних знавців курсу «Фінансова грамотність» отримала команда Надвірнянського ліцею Надвірнянської районної ради Івано-Франківської області, разом з тим варто відзначити високу якість презентацій та значний рівень теоретичних економічних знань у всіх учасників конкурсу. Учасники і переможці отримали кубки, дипломи, грамоти, подяки та цінні подарунки від організаторів турніру та запрошення до участі у наступному році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...