ГУР Автосервіс надає послуги з діагностики, ремонту, заміни та продажу рульових рейок і гідропідсилювачів керма. Звертаючись до нас, ви можете розраховувати на співпрацю з професійними майстрами, які пройшли спеціальну підготовку і мають великий досвід у вирішенні різних питання, пов'язаних з ремонтом системи управління автомобіля. Для вашого авто ми готові надати оптимальний варіант робіт після діагностики на стендах і візуального огляду. Ознайомтесь з основними послугами, якими ви можете скористатися, звернувшись до наших фахівців, зайшовши на сайт http://gur.in.ua/ua .

Послуги ГУР Автосервіс

Ми надаємо комплексні послуги для власників автомобілів, які помітили скрипи, шум або вільний хід керма при повороті. Для вирішення і виявлення проблеми наші фахівці здійснюють:

  • Діагностику.
  • Ремонт.
  • Заміну.
  • Продаж.

За допомогою спеціальних стендів можливо визначити, в чому причина поломки рульової рейки або гідропідсилювача керма. Також наші фахівці завжди уважно оглянуть деталі і комплектуючі системи рульового управління.

Якщо рульова рейка або гідропідсилювач керма підлягає ремонту, тоді автомобіль ставиться на ремонт. Це займе від декількох днів до тижня, в залежності від складності поломки і наявності необхідних деталей для заміни зіпсованих і неробочих запчастин.

Заміна запчастин рейки проводиться в нашому автосервісі. Самостійно розібрати рульову рейку або замінити деталі в системі гідропідсилювача керма дуже складно без наявності спеціального обладнання та інструментів.

Також в ГУР Сервісі продаються різні якісні деталі для ремонту системи рульового управління. Це скорочує час для ремонту і заміни автозапчастин. У нас широкий вибір оригінальних запчастин, які будуть відповідні до вашого автомобіля.

Обслуговування компресорів кондиціонерів

У ГУР Автосервіс зверніться для професійного обслуговування системи кондиціонування в автомобілі. У нашому сервісному центрі ви швидко і якісно:

  • заправите автокондиционер.
  • провірите працездатність системи.
  • відремонтуєте неполадки в компресорі кондиціонера.

Профілактичні роботи компресора кондиціонера включають перевірку АС, промивку системи і дезінфекцію. Обслуговування системи кондиціонування в салоні необхідне, адже від цього залежить чистота повітря, що надходить з кондиціонера в салон.

При будь-якій неполадці зверніться до нас, щоб виявити: чому кондиціонер перестав включатися або працювати в певних режимах. Наші фахівці визначать і в короткі терміни відремонтують неполадки в компресорі кондиціонера.

Знайти ГУР Автосервіс і скористатися нашими послугами дуже просто. Для цього зверніться у один з сервісних центрів, які розташовані у Львові за адресом: вул. Квіткова 10, в Луцьку за адресом: вул. Теремнівська 29а і в Ковелі за адресом: провулок Ватутіна, 9.