Київський картонно-паперовий комбінат складається з групи компаній. Він являє собою одне з найбільших підприємств у Європі, яке займається целюлозно-паперовим бізнесом. Головним у зазначеній групі є Київський КПК. До його складу входять кілька товариств з обмеженою відповідальністю, які займаються суміжною діяльністю.

Головна мета Київського картонно-паперового комбінату (ККПК) – постачання на вітчизняний та міжнародний ринок першокласної картонно-паперової продукції. Йому також належить ініціатива створення благодійного фонду «Картонник». Підприємство піклується про екологічний стан довкілля, тому активно використовує у своїй діяльності вторинну сировину та ресурсоощадні технології. Власник Київського картонно-паперового комбінату – громадянин Австрії доктор Хайнц Ціннер (Dr. Heinz Zinner). Він обіймає посаду директора компанії Pulp Mill Holding, який належать акції ККПК.

Сфера діяльності комбінату

ККПК пропонує на ринку України широкий асортимент продукції, серед якої:

  1. Паперові вироби. До них належать туалетний папір та паперові рушники, серветки, призначені для комерційного використання та особистих потреб.
  2. Картон. Він буває пакувальний крейдований, некрейдований, тарний, а також для одноразового посуду.
  3. Гофропакування – до нього належать відносяться лотки з відкритим чи напіввідкритим верхом, e-commerce box, октабіни, SRP-упаковка.
  4. Лита тара – контейнери та горбкуваті прокладки для яєць.

Виробник з Обухова пропонує лише першокласну та сертифіковану продукцію, яка відповідає високим міжнародним стандартам. ККПК відповідально ставиться до всього циклу виробництва: від вибору сировини до пакування, адже керівництво підприємства вважає якість одним із головних чинників європейського бізнесу. Це підтверджує велика кількість отриманих комбінатом міжнародних сертифікатів та дозволів на продукцію, яку він випускає.

Австрійські інвестиції дозволили Київському картонно-паперовому комбінату вийти на новий рівень розвитку. Завдяки налагодженню управлінських та технологічних процесів вдалося модернізувати виробничі потужності з урахуванням екологічності та ресурсоефективності. Впровадження нових технологій сприяло збільшенню обсягів виробництва та розширенню асортименту.

Картонно-паперові вироби комбінату

Сучасний папір та картон – це екологічно чистий та високоякісний продукт. Його відмінні характеристики підвищили попит на українську продукцію на внутрішньому ринку й у Європі, де тренди на стійкість та екологічність стають все більш популярними. Київський картонно-паперовий комбінат, яким володіє Хайнц Ціннер (Heinz Zinner), пропонує різноманітні види продукції: від тонкого для друку до картону та пакування. Це дозволяє задовольняти потреби різних галузей.

Сьогодні ККПК – один із найбільших виробників картонно-паперової продукції в Європі. Завдяки відмінно налагодженій логістиці товари комбінату (папір, рушники, гофропакування) залишаються доступною за ціною, що є важливою перевагою для підприємства. Виробництво контролюються на відповідність міжнародним стандартам, оскільки для австрійського власника ККПК важлива висока якість виробів. Це дає змогу вийти на ринок країн Європи, де є великий попит на екологічні та високоякісні товари.

Київський КПК є одним із найбільших та найсучасніших підприємств паперової промисловості в Україні. Він спеціалізується на виробництві різних видів продукції, включаючи картон, гофропакування, литу тару. Для керівництва комбінату важлива безпечність товарів. Тому активно використовуються вторинна сировина та заходи, які мінімізують вплив на навколишнє середовище. Завдяки інвестиціям та співпраці з іноземними партнерами ККПК інтегрується у міжнародний ринок, постачаючи продукцію до країн Європи.