LED (ЛЕД) екрани (Light Emitting Diode) є дисплеями, які складаються з пікселів, що світяться саме завдяки використанню спеціальних світлодіодів. Кожен піксель складається з кількох основних кольорів, які гармонійно комбінуються з метою створення широкого спектру кольорів. Ці популярні нині конструкції сьогодні дуже активно використовують в різних цілях.

Надзвичайно популярні LED екрани, що їх ви можете побачити, наприклад, тут – https://1-rk.com.ua/uk/led-ekrani, саме для рекламних цілей. Додатково їх також використовують в якості інформаційних табло, а також телевізійних дисплеїв та сценічних фонів і не лише.

Далі хочемо разом із вами поговорити про основні вагомі переваги цих конструкцій та про те, де саме їх за необхідності можна буде замовити за доступними на ринку цінами. Тому обов'язково ознайомтеся з матеріалом, який ми для вас підготували.

В чому ховаються основні переваги LED екранів!?

LED екрани є дуже яскравими. Це робить продукцію такого типу добре видимою навіть в умовах денного світла. Ось чому LED екрани сьогодні рахуються ідеальними для зовнішньої реклами компанії з їх послугами і продуктами. LED екрани дуже енергоефективні, адже в них є світлодіоди, які споживають набагато меншу кількість енергії, особливо порівнюючи з іншими технологіями дисплеїв, а саме плазмовими екранами та LCD екранами.

Додатково в переліку переваг LED екранів також спеціалісти і задоволені користувачі виділяють довговічність. Такі готові конструкції мають довготривалий термін експлуатації, Ось чому вони можуть функціонувати десятки тисяч годин до того, поки поступово почнуть виходити з ладу. До інших плюсів цих конструкцій також можна віднести такі як:

  • Гнучкість в дизайні. Конструкції сьогодні можуть виготовлятися в різних розмірах з формами.
  • Динамічний контент. На поверхні лед екранів можливо за першої необхідності показувати не тільки анімацію, а також відео з змінюваним текстом та фото.
  • Надійність в різноманітних умовах – ще одна перевага LED екранів. Такі готові конструкції стійкі до різноманітних погодних примх. Їм з легкістю вдасться вистояти в дощ, сніг та навіть під сильним сонцем або ж дощем. Завдяки цьому конструкції ідеальні для зовнішнього використання.

Додатково в переліку переваг не варто забувати про високу розподільну здатність цих конструкцій, що забезпечить деталізоване та чітке зображення навіть на великих по об'ємах площах, а також легкість в процесі обслуговування. Якщо ви хотіли б замовити LED екрани в Україні за найкращими цінами, вам час звернутися в Першу Рекламну Компанію.

Переваги співпраці з першою рекламною компанією

Компанія впродовж багатьох років працює на ринку реклами, пропонуючи клієнтам виготовлення якісних та надійних і доступних за вартістю конструкцій на будь-які смакові вподобання та фінансові можливості клієнтів. Якщо вам будуть потрібні LED екрани або ж будь-яка інша продукція для реклами, обов'язково звертайтеся. Фахівці Першої Рекламної Компанії будуть готові проконсультувати вас.