В Україні часто можна зустріти автомобілі марки Kia на вулицях: та це не дарма. Адже ці автомобілі з Південної Кореї користуються великою популярністю саме через свої унікальні характеристики та позитивний досвід своїх власників. Придбати нові авто ви можете у офіційного дилера та бути впевненими у високій якості та відмінній комплектації.

Відомості про марку

KIA Motors Corporation – це одна з найбільших автомобільних компаній Південної Кореї, яка була заснована в грудні 1944 році. Спочатку вона мала іншу назву та виробники спеціалізувалися на виробництві велосипедів. Свою сучасну назву компанія отримала у 1952 році, і з того часу почала виробляти мотоцикли, вантажівки ти легкові автомобілі. Головний офіс компанії знаходиться в Сеулі, Південній Кореї. Kia виробляє широкий спектр автомобілів, включаючи компактні та середні седани, кросовери, позашляховики, електромобілі, гібриди. Серед найпопулярніших моделей можна виділити Kia Soul, Sportage, Sorento, Optima, Stinger, Telluride. Чому саме обирають ці автомобілі?

Переваги марки Kia

Не дарма автомобілі Kia обирають по всьому світу, адже вони мають значні переваги серед інших виробників:

  • Висока якість виготовлення авто. Марка завжди відповідає за якість автомобілів, представляючи передові технології, які стають найкращими серед відповідних моделей сучасності. В багатьох країнах Kia пропонує один з найдовших гарантійних термінів – до 7 років або 150,000 км пробігу. Такий довгий гарантійний термін свідчить про впевненість компанії у своїй продукції, що вони не раз підтверджували на своєму досвіді. Клієнти отримують спокій на впевненість у довготривалій експлуатації автомобіля.
  • Співпраця з провідними дизайнерами, такими як Пітер Шрайєр, значно впливає на зовнішній вигляд автомобілів, забезпечуючи їх унікальним виглядом як всередині, так і зовні. Крім того, Kia постійно впроваджує інноваційні технології у свої моделі, включаючи сучасні мультимедійні системи, передові системи безпеки та електричні технології.
  • Велика увага приділяється безпеці авто. Багато моделей отримали високі оцінки за безпеку від авторитетних організацій, таких як Euro NCAP, IIHS. Автомобілі Kia оснащуються сучасними системами безпеки, такими як адаптивний круїз-контроль, система попередження про виїзд зі смуги руху, автоматичне екстрене гальмування, контроль сліпих зон та багато чого іншого.
  • Компанія активно розвиває свої електричні та гібридні моделі, що сприяє зменшенню викидів CO2 та підвищенню екологічності авто. Компанія інвестує в розробку нових електричних платформ та акумуляторних технологій, що дозволяє створювати більш ефективні транспортні засоби.

За відносно невисоку ціну на світовому ринку, компанія Kia пропонує унікальні автомобілі передової якості, які здатні довго служити своїм володарям та радувати їх своїми комфортними умовами.

Популярні моделі

Kia випустили немало якісних моделей авто, проте особливо можна відокремити декілька, які стали улюбленцями на світовому ринку:

  • Kia Sorento. Це великий позашляховик, який ідеально підходить для сімейних поїздок та активного відпочинку. Тут і просторий салон, велика кількість місць для пасажирів та багажу, а також дуже потужні двигуни.
  • Kia Sportage. Вважається одним з найпопулярніших кросоверів у всьому світі. Цей автомобіль поєднує у собі стильний дизайн, високий рівень комфорту та продуктивності.
  • Kia Telluride. Флагманський позашляховик компанії, який здобув численні нагороди за дизайн, якість та впроваджені інновації. Ця модель виконана з розкішним інтер’єром з високоякісними матеріалами, потужним V6 двигуном та передовими системами безпеки. Цей автомобіль отримав високу оцінку від багатьох автомобільних експертів та користувачів за свою надійність.