Обираючи собі автомобіль, хочеться, щоб він прослугував довго та був надійним помічником у різноманітних життєвих ситуаціях. Китайська марка автомобілів Chery продовжує збирати прихильників зі всього світу завдяки своїй економічності та гарному дизайну. На сайті chery.com.ua ви можете ознайомитися з доступною колекцію автівок, які можна придбати просто зараз та зробити своє життя набагато комфортнішим.

Відомості про марку Cherry

Компанія Chery була заснована ще у далекому 1997 році у місті Вуху, Китай. Спочатку декілька років вона продавалася лише на місцевому ринку, проте починаючи з 2000 року почала стрімко завойовувати міжнародний ринок. Тепер продукцію Chery можна побачити у будь-якому куточку світу, в Україні її також багато. Компанія має власний науково-дослідний центр, де розробляються інноваційні автомобільні технології, що згодом впроваджуються в автівки. Спостерігаючи за останніми світовими трендами, китайська компанія також не відстає та активно працює над створенням екологічно чистих моделей, включаючи електромобілі та гібридні варіанти. Це дуже актуально сьогодні, адже країни стрімко починають впроваджувати закони про заборону звичайних транспортних засобів.

В чому унікальність бренду

Компанія Chery прагне не відставати від брендів партнерів та продовжує поглиблюватися в особливості своїх розробок. Чому цю марку варто розглянути, якщо ви шукаєте надійне авто?

  • Chery співпрацює зі світовими відомими виробниками, наприклад Jaguar Land Rover, Israel Corporation та іншими. Саме тому Chery має змогу втілювати унікальні інновації у свою продукцію, отримуючи досвід спільних розробок з найкращими марками світу. Завдяки партнерству Chery змогла значно підвищити якість своїх автомобілів та вивести їх на новий рівень.
  • Компанія вважається однією з небагатьох китайських автовиробників, які розробили власну лінію двигунів під брендом Acteco. Вони отримали визнання за високу ефективність та надійність, а також відповідають міжнародним стандартам.
  • Без постійного вдосконалення моделей не було б розвитку у жодної компанії. Chery – не є виключенням. Вона постійно впроваджує новітні технології у свої розробки. Купляючи автомобіль, ви можете бути впевнені, що отримуєте модель, що відповідає останнім світовим характеристикам стандартів та навіть більше.
  • Chery виробляє деталі своїх автівок не тільки в Китаї, але й в Ірані, Росії, Єгипті та Бразилії. Отримуючи різноманітний розвиток, компанія здатна першою впроваджувати першокласні світові оновлення у свої моделі.

Інноваційні моделі Chery

Серед представлених на ринку моделей, кожен зможе знайти собі саме те, що йому до вподоби. В автопарку Chery знайшлося місце для великих сімейних авто, седанів, універсалів. Компанія постійно вдосконалює свої моделі. Наприклад, авто Chery Arrizo 5 отримала визнання за сучасний дизайн, високу безпеку та технологічні нововведення, такі як система інтелектуального керування авто. Також постійно поповнюються моделі електромобілів, такі як Chery EQ. Вони є гідною заміною традиційним авто та популярні у міських умовах завдяки своїй компактності та ефективності. Одними з самих популярних моделей вважаються:

  • Chery Tiggo 7 Pro. Це сучасний кросовер, який має дуже стильний дизайн та високий рівень комфорту. Позашляховик має велике радіаторне облицювання з хромованими акцентами.
  • Chery Arrizo 5. Компактний седан, розроблений для молодих професіоналів та сімей, які шукають економічний та місткий варіант.
  • Chery Tiggo 8. Ще один великий сімейний кросовер, який має просторий салон з трьома рядами сидінь. Ідеально підійде для великих сімей або для власних подорожей.