Алкоголізм – це важке хронічне захворювання, позбутись якого самостійно дуже складно, особливо на пізніх стадіях. Тільки допомога професіоналів і комплексний підхід дозволяють досягти стійкого позитивного результату.

Наркологічний центр «Здоров’я» пропонує ефективну терапію алкоголізму у Києві. Ви можете записатися на комплексну програму детоксикації і лікування у стаціонарі, скористатися послугою виводу із запою та кодування. На кодування від алкоголізму Київ ціна у нашому центрі доступна. Ми використовуємо тільки перевірені методики і медикаменти, безпечні і ефективні. 

Кодування у наркологічному центрі Києва

Кодування вважається досить ефективним методом лікування від алкоголізму, але є важлива умова – людина має робити це добровільно і бажати вилікуватися. За відсутності мотивації навіть найсильніші ліки не зможуть допомогти. Також важливо пройти підготовку – не вживати алкоголь протягом двох тижнів.

У наркологічному центрі «Здоров’я» кодування проводять різними методиками:

  • медикаментозний – підшивка, введення ліків-блокаторів;
  • інструментальний – лазерне, голковколювання, електроімпульсне, гіпетермічно;
  • гіпнотичний -  класичний, по методу Довженка, еріксонівський, нейролінгвістичний;
  • психотерапевтичний – авторські методики Рожнова, Малкіна та ін.

Вибір оптимального способу визначає нарколог після повноцінної діагностики з урахуванням індивідуальних особливостей пацієнта.

Кому не можна робити кодування? Ця процедура має певні протипоказання:

  • психічні патології;
  • інсульт або захворювання серцево-судинної системи;
  • патології ендокринної системи, в тому числі, цукровий діабет;
  • судорожний синдром;
  • цироз печінки та гепатит;
  • вагітність;
  • онкологічні патології;
  • запій. 

Виведення із запою у Києві у клініці та на дому

Якщо людина знаходиться під дією алкоголю декілька днів, цей стан вважається запоєм. Він є дуже небезпечним для здоров’я і психологічного стану і може призвести, навіть, до смерті.

Якщо людина не контролює себе, не може зупинитися, або ознаки інтоксикації стали надто сильними, необхідно звернутися за допомогою до наркологів і скористатися послугою виведення із запою Київ.

Ця послуга включає терапевтичний комплекс, до складу якого входять різні маніпуляції, спрямовані на профілактику абстинентного синдрому, зменшення наслідків дії алкоголю, відновлення функціональності організму.

Інтоксикація етанолом призводить до психічних розладів, а також погано впливає на роботу внутрішніх органів, серця, може призвести до інсульту або інфаркту.

Виведення із запою на дому у Києві може проводитись, якщо стан людини задовільний і немає серйозної загрози життю. В цьому випадку нарколог може ввести необхідні препарати вдома та забезпечити необхідний медичний нагляд. Але у складних випадках більш ефективним є лікування у стаціонарі.

Інфуційна терапія із застосуванням ефективних ліків дає найкращі результати при виведення людини із запою вона включає вітамінні комплекси, адсорбенти, полііонні розчини, бета-блокатори, нейролептики, седативні препарати та інші. Вони допомагають зняти симптоми похмілля, стимулюють виведення отруйних речовин та покращити стан нервової системи, нормалізувати водносольовий баланс. Процедура займає близько 2 годин.

Після цього лікар підбирає медикаментозну терапію, що допоможе організму відновитися. Вона може включати мінеральні комплекси, гепатопротектори, ноотропи тощо.

Лікарі наркологічного центру «Здоров'я» мають великий досвід у виведення пацієнтів із запою.