66901a9fbaac9.webp

Бажання відмити весь будинок і натиснути кнопку “STOP” присутнє у кожної домогосподині. Але поки така функція недоступна, доводиться повторювати ритуал прибирання з певною періодичністю. Хімчистка штор також має свою циклічність, але викликає масу запитань у користувачів. І більшість турбує безпечність процесу та наслідки обробки тканини хімічними рідинами.

Клінінгова компанія Mister Cleaner завжди максимально чесна зі своїми клієнтами. Тому в цій статті ми висвітлили всі нюанси виконання професійної чистки гардин та відповіли на найбільш тригерні запитання.

Що таке хімчистка штор і чому її неможливо виконати самостійно

Звичний для більшості з нас метод видалення бруду з тюлі - прання в побутовій пральній машині. Тим паче, що можливості сучасних миючих агрегатів вражають. Але не поспішайте замочувати фіранки в мильному розчині. Далеко не всі тканини витримують контакт з водою. Ось чому хімчистка штор - актуальна послуга, без якої важко повернути красу та свіжість виробам без ризику їх пошкодження.

Що відбувається зі шторами в професійному цеху

Після оформлення замовлення до Вас приїздить представник клінінгової компанії, оглядає фіранки на предмет пошкоджень, знімає їх та відвозить в “міфічний” спеціалізований цех, за дверима якого відбувається магія. Може це і дивно звучить, але як ще можна пояснити той факт, що наприкінці ви отримуєте ідеально чисті вироби?

Спеціалісти клінінгової компанії Містер Клінер відкривають секрети цих перетворень:

  • кожен виріб проходить ретельну діагностику. Встановлюється тип тканини, її первинний стан, розпізнається природа забруднення;
  • підбирається технологія чистки полотна: суха або волога;
  • обираються миючі речовини. Тут важливо зазначити, що засоби чищення, що застосовуються в цеху Mister Cleaner, мають екологічний склад та вільні від токсичних інгредієнтів. В більшості випадків це продукти відомих Американських та Німецьких брендів, що вже багато років користуються довірою фахівців з клінінгової галузі.
  • після легкої вакуумної чистки поверхневих забруднень, виріб обробляється згідно встановленого раніше регламенту, проходить декілька етапів полоскання та висушується.

Чисті штори доставляють за адресою замовника та навішують на карнизи.

66901b10abea0.webp

Чому хімчистку штор не роблять власними силами

Опанувати технологію професійного чищення гардин може кожна господиня. Навіть хімчистка ковроліну буде Вам під силу. Але виконувати її власноруч немає ніякого сенсу, адже для цього потрібно:

  1. Купити цілу лінійку спеціальних миючих засобів.
  2. Облаштувати кімнату для чищення сучасним клінінговим обладнанням з технічними характеристиками промислового рівня.
  3. Передбачити прокладання потрібних комунікацій.

Такі надмірні зусилля та витрати не виправдовують себе. Набагато комфортніше довірити складні процеси професійним клінерам Mister Cleaner та насолоджуватись результатом.