66697e23e34e6.webp

Бездротові Wi-Fi камери на акумуляторі стали справжньою інновацією у сфері відеоспостереженні. Головними перевагами цих відеокамер є тривала автономність завдяки вбудованому акумулятору та простому підключенню по Wi-Fi.

Ці пристрої є актуальними у наш час, адже вони забезпечують цілодобову безпеку та не залежать від наявності електроенергії на об'єкті. Завдяки таким камерам можна легко організувати просту автономну систему відеоспостереження у квартирі, будинку чи офісному приміщенні. Разом зі спеціалістами Control.ua розглянемо кращі моделі вай-фай камер на акумуляторі.

Принцип роботи Wi-Fi камери на акумуляторі

Камери на акумуляторі з вай-фай підключенням мають змогу працювати на внутрішній батареї дійсно тривалий час — від 1 місяця до пів року залежно від моделі. Такий тип відеокамер є дійсно практичним рішенням, адже не потрібно прокладати кабелі та купувати реєстратор з жорстким диском. Запис відеоархіву ведеться локально, а підключення до пристрою відбувається за допомогою смартфона. Для цього потрібно лише завантажити безплатний застосунок та додати пристрій до свого акаунту.

При виборі місця для встановлення камери важливо врахувати, що Wi-Fi роутер має бути розташований досить близько до неї для забезпечення стабільного сигналу та передачі даних. Періодично потрібно заряджати камеру як і будь-який пристрій на акумуляторі.

ТОП-3 кращі Wi-Fi камери з вбудованим акумулятором

Бренди Imou та Ezviz пропонують широкий асортимент пристроїв з безліччю додаткових опцій, які допоможуть в організації відеонагляду всередині приміщення та на вулиці. 

Wi-Fi камери з вбудованим акумулятором

1. Imou Cell GO

Imou Cell GO IPC-B32P-V2 є вуличною камерою з класом захисту IP65, яка працює до 120 днів на одному заряді. Місткість батареї складає 5000 міліампер годин. Вона має роздільну здатність 2K та обʼєктив 2.8 мм з широким кутом огляду 98°. Запис відеоархіву ведеться на внутрішню пам’ять 4Гб. Для зйомки в темний час доби є ІЧ-підсвічування дальністю до 7 метрів.

Камера має вбудований мікрофон та динамік для двостороннього зв'язку. Є функція виявлення руху людини в кадрі, що дає змогу миттєво виявити сторонніх людей на об'єкті та автоматично увімкнути сирену в 90 dB.

Підключення камери відбувається за допомогою фірмового застосунку від IMOU. Його можна завантажити на смартфон або комп'ютер. В ньому ви зможете віддалено дивитися відео в режимі онлайн, переглядати та завантажувати архів, робити налаштування тощо.

В цій моделі також є цікава функція VLOG, яка дає змогу знімати відео, наприклад, для соціальних мереж або для домашнього архіву. Камера може бути використана як точка доступу і підключатися до смартфона, завдяки чому ви зможете надсилати кадри в тій зоні, де немає сигналу або в режимі VLOG.

2. Ezviz eLife BC1C

Вулична Wi-Fi IP камера з акумулятором Ezviz CS-BC1C може працювати до 210 днів без підзарядки, а місткість батареї складає 10400 міліампер годин. Виробник зазначає, що фактичний час роботи може варіюватися залежно від умов і частоти використання. Живлення цієї моделі також можливе від сонячної панелі EZVIZ, яку можна докупити окремо.

Запис камера веде з високою роздільною здатністю 4МП (2560 × 1440). Вона оснащена об'єктивом з фокусною відстанню 2.8 мм і кутом огляду 116°. Всі відео зберігаються на вбудованій пам'яті 32 Гб. Якщо налаштувати запис при виявленні руху, то цього обсягу вистачає на 10-хвилинні записи щодня протягом 6 місяців. При потребі більшого обсягу пам'яті можна використовувати відеореєстратор Hikvision.

Камера має вбудований мікрофон і динамік, що дозволяє записувати та відтворювати звук. Є два вбудовані LED-прожектори, що дозволяють отримати кольорове відео навіть в темний час доби. Функціонал камери дає змогу виявити людину в кадрі, після чого миттєво активувати сирену та прожектори для відлякування. 

Клас захисту IP66 гарантує захист пристрою від вологи та пилу. Встановлення камери не вимагає професійної допомоги, а керування і налаштування здійснюється через мобільний застосунок від Езвіз.

3. Ezviz CB2 

Wi-Fi IP-камера з батареєю Ezviz CS-CB2 підійде для внутрішнього використання, наприклад у квартирі чи невеликому офісі. Вона має роздільну здатність FullHD та вбудований акумулятор місткістю 2000 мАг, який забезпечує до 50 днів автономної роботи. Обʼєктив з фокусною відстанню 4 мм, а кут огляду 100°. ІЧ-підсвічування діє на відстані до 5 метрів. Модель виробляється в класичному білому та стильному чорному кольорі.

Ця камера має мікрофон та динамік, що дає якісний двосторонній аудіозв'язок. Це робить її ідеальним вибором для використання як радіоняня або для спостереження за домашніми тваринами. Ви завжди можете спілкуватися з вашими близькими через мобільний телефон, якщо вони знаходяться в зоні дії камери.

Завдяки зручному застосунку від EZVIZ ви можете отримувати миттєві сповіщення про рух у кадрі, дивитися відео в режимі онлайн, дистанційно керувати камерою, встановлювати зони виявлення та переглядати відеоархів.

Ця бюджетна модель є кращим вибором на випадок аварійних ситуацій або відключення електропостачання у квартирі. Вона без проблем продовжить вести запис на карту памʼяті у разі відсутності живлення та доступу до мережі. Модель підтримує microSD до 512 Гб.

Вибір камери залежить від місця встановлення та необхідного часу автономної роботи. Підібрати потрібну модель під будь-який запит завжди допоможуть спеціалісти Control.ua.