Люди оформлюють позики, щоб задовольнити важливі повсякденні потреби: купити техніку, меблі, автомобіль, зробити ремонт вдома або просто отримати необхідну грошову суму. Усі ці види позик об’єднує спільна назва – споживчі кредити.

Споживчий кредит – це кошти, які фінансова установа (кредитодавець) позичає фізичній особі (позичальнику) на певний час для особистих потреб. Зазвичай, споживчі кредити мають цільове призначення і видаються позичальникам на конкретні цілі на умовах строковості, платності та повернення.

На що можна оформити споживчий кредит?

  • На придбання товарів. Ви можете оформити споживчий кредит на техніку, меблі чи інші побутові речі безпосередньо в магазині через фінансову установу, яка є партнером цієї торгової точки. Варто відрізняти такий кредит від розстрочки, яка фінансується коштом магазину чи виробника товару. Часто споживчий кредит передбачає часткову оплату у вигляді авансу.
  • Придбання автомобіля або житла в кредит. Ці види кредитів здебільшого передбачають більшу суму та довший строк..
  • Грошові кошти. Банки пропонують послугу кредитного ліміту на картці або готівковий кредит (гроші до зарплати). Ці види кредитів часто мають пільговий період, коли нарахування відсотків відбувається за мінімальною ставкою. Споживчий кредит, на відміну від мікрокредиту, можна взяти на довший строк і виплачувати частинами згідно з графіком.

Перед оформленням споживчого кредиту необхідно детально вивчити умови кредитних програм, порівняти пропозиції різних фінансових установ і обрати найкращий варіант для себе.

Цільовий кредит від ПУМБ

В банку ПУМБ громадяни України можуть оформити цільовий кредит. Головні умови:

  • українське громадянство;
  • вік від 18 до 70 років;
  • постійне джерело доходу.

Дізнатися суму заборгованості чи наступного платежу можна в мобільному додатку ПУМБ Online. Для отримання додаткової інформації про користування кредитом приєднуйтесь Viber-банку.

Якщо ви плануєте оформити споживчий кредит у банку ПУМБ, детальну інформацію можна знайти на сайті pumb.ua.