Для мешканців Карпат ліс – єдиний живий організм зі своїм характером, настроєм та примхами. У шелесті листя, перекатах водоспадів, грозових гуркотах, іскрах вогню карпатські маги знаходили відповіді на складні питання про минуле та майбутнє. Є бажання пройти стежками мольфарів, відчути подих гір, доторкнутися до легенд Гуцульщини, Буковини та Закарпаття? Щоденні екскурсії в турах компанії «Відпочинок 365» включені до пакетних пропозицій відпочинку в Карпатах на базах готелів 4* Ворохти та Трускавця.

Терношорська Лада – мегаліти старші за Стоунхендж

Прогулянка біля легендарного Місця Сили Карпат насичена відкриттями. На початку шляху туристів зустрічають срібні струмені мальовничого водоспаду Терношорський Гук. Після великої галявини з ароматними високогірними травами з'являються Ворота Прориву – високі скелі, що гідні стати ілюстрацією книг Толкієна та Герберта. Пара кроків – і починається справжня карпатська магія.

Скупчення мегалітів з антропоморфними фігурами, «чистилищем», солярними знаками кам'яними чашами та хтонічними ящірами – це справжнє древнє язичницьке святилище. Український Стоунхендж має особливу енергетику, яку варто відчути особисто.

Писаний Камінь – сакральна енергія океану

Свої автографи на Писаному Камені залишили Іван Франко та Ольга Кобилянська. Повіками люди піднімалися до Писаного каменю, щоб насолодитися чудовим краєвидом і ввібрати теплу енергію високої скелі. Складно повірити, але Писаний Камінь – піщаник із залишками скам'янілої доісторичної органіки та колись був дном океану.

Дорогою до Писаного каменю гості готелю «Ворохта 365» встигають поласувати брусницею та чорницею, оцінити безпристрасну красу легендарного гірського масиву Чорногора з найвищими вершинами України.

Музей гуцульської магії – розкриваємо таємниці мольфарів

Найвища концентрація магічних артефактів карпатських мольфарів у старовинній дерев'яній хаті на схилі гори. Містика всюди - в хмарах, що пропливають під гірськими вершинами, звуки дримби, чорному камені, що народжений блискавкою, загадкових чашах і магічних ритуальних предметах.

У музеї гуцульської магії дозволено торкатися експонатів, спробувати свої сили в мистецтві ясновидіння та передбачень. В оповіданнях екскурсовода оживають гуцульські легенди, пояснюється призначення артефактів з кісток тварин, металу та дерева, розкривається справжній зміст вишитих візерунків та розписної кераміки.

Скелі Довбуша – містика на кожному кроці

Цьому кам'яному лабіринту Карпат понад 70 мільйонів років. Вузькі проходи, величезні валуни, круті урвища скель створюють неповторний містичний світ, овіяний легендами про магів і героїв Гуцульщини.

Язичницьке капище накопичило енергію, скельний монастир зберіг силу гір й примножив містичну ауру Скель Довбуша. Остерігайтеся туману, який раптово огортає Скелі щільною сизою хмарою – це найзагадковіший туман Карпат.

Урицькі скелі – головна енергетична аномалія Карпат

270 солярних символів виявили на скелях біля фортеці Тустань археологи. А ще язичницькі жертовники та рештки палеообсерваторії: на Урицьких скелях волхви зустрічали схід сонця, розраховували календар, визначали сприятливі дні для збирання врожаю.

Урицькі скелі аномальні – вони не притягують, а щедро діляться енергією:

  • володарі екстрасенсорних здібностей приїжджають на Урицькі скелі за підзарядкою;
  • фізичне оновлення відчувають слухачі музики вібрації тібетських чаш;
  • шанувальники східних духовних практик вважають Урицькі скелі одним із найкращих місць в Україні для медитацій.

Екскурсія до середньовічної фортеці Тустань та на Урицькі скелі входить до програми активного відпочинку гостей готелю «Трускавець 365».

Побачити міріади зірок у чорному оксамиті неба. Почути магічні звуки трембіти, що створена з дерева, в яке вдарила блискавка. Відчути прадавній ритм мольфарської дримби, тепло ватри, непередавану енергетику скель. Відпочинок у магічних Карпатах повертає сили, допомагає розібратися у собі та ухвалити правильне рішення. З компанією «Відпочинок 365» наймагічніші місця Карпат можна побачити за тиждень відпустки.