Ринок медичних товарів зростає досить швидко, з'являються нові ортопедичні салони де можна придбати все необхідне для підтримання здоров'я. В Києві наразі існує шість ортопедичних салонів, то для зручності можна знайти найближчий зручний за територією, відвідати та придбати необхідні товари. Купувати товари медичного призначення варто тільки в надійних компаніях, такою являється наша мережа. 

Можна особисто відвідати ортосалон Києва або іншого міста, адже наші салони є по всій Україні. Окрім цього, для зручності можна оформити замовлення в інтернет-каталозі нашої компанії. Товари представлені в ортопедичному салоні, направлені на підтримку та оздоровлення опорно-рухового апарату, в цілому подбають про ваше здоров'я після отриманих травм та перенесених операцій. 

З нами, ви зможете рухатись без болю, залишатися активним, та завжди бути впевненим в якості продукції яку використовуєте. В мережі наших салонів працюють спеціалісти які готові підібрати індивідуальне рішення стосовно ваших потреб, детально проконсультують про використання та догляд за тим чи іншим товаром. 

Різновиди ортопедичних виробів в салоні Києва 

Наш асортимент, найбільше містить товарів ортопедичного призначення. В нашій мережі ви знайдете: 

  • Ортопедичні бандажі та шини, вони забезпечуватимуть певну фіксацію різних ділянок тіла. Ступінь фіксації буде обиратися залежно від отриманої травматизації користувача. 
  • Компресійний трикотаж, для відновлення циркуляції крові та прискорення реабілітації після травматизації чи операційного втручання. 
  • Ортопедичні подушки для офісного крісла та сну. Такі аксесуари забезпечуватимуть комфортне та правильне положення тіла під час відпочинку. 
  • Наколінники, забезпечуватимуть фіксацію колінної чашечки, сприятимуть швидкому та комфортному відновленню. 
  • Ортопедичне взуття та устілки. Правильне анатомічне взуття допоможе зберегти ваші стопи від ряда захворювань, таких як: вальгусна та варусна деформація, плоскостопість, діабетична стопа. Разом з цим ортопедичне взуття та устілки є просто незамінною річчю щоденного використання для людей з артрозом, артритом, викривленням хребта та при варикозному розширенні судин. Є варіанти для дорослих та дітей. Відвідавши наш стаціонарний салон, ви можете особисто замовити індивідуальні устілки. Термін виготовлення яких - 30-40 хвилин або до 7 робочих днів залежно від обраного методу створення устілок. 
  • Ортопедичні товари серед яких можна знайти: акупунктурні килимки, аплікатори Ляпко, кінезіотейпи, перев'язувальні та фіксуючі матеріали. 
  • Крім вищезазначених ортопедичних товарів, ми маємо товари для інвалідів. В нашому каталозі ви знайдете інвалідні візки, милиці, ходунки, сидіння для ванн та товари від пролежнів. 
  • Є медична техніка для домашнього використання: тонометри для вимірювання тиску, інгалятори для очищення ротової порожнини, небулайзери для оздоровлення дихальної системи, глюкометри та тест смужки для людей які мають цукровий діабет або схильність до нього. 
  • Є товари для спорту серед яких фітнес-браслети, компресійний трикотаж для спорту, килимки та гумки для фітнесу. 
  • Для медичних установ ми маємо широкий асортимент спеціалізованих меблів та лабораторного обладнання. Також ми маємо операційні столи, лабораторні центрифуги, хірургічні та медичні інструменти для маніпуляцій та профільних кабінетів. 

За бажанням, ви можете придбати якісні товари для підтримання здоров'я для себе та своїх близьких, для медичних установ або для продажу товарів по системі дропшипінгу. Якщо у вас виникають складнощі з пошуком того чи іншого товару, то вам на допомогу прийдуть наші консультанти які допоможуть знайти оптимальне рішення по вашому питанню. Оплата за товари здійснюється безпосередньо в стаціонарних магазинах де ви можете і забрати свій товар або через оплату на карту або у відділенні пошти якщо ви робите замовлення з доставкою.