Сучасне пакування від компанії “Джерело”

Щоб бути попереду конкурентів, потрібно постійно приймати інноваційні та ефективні рішення. Це стосується всіх галузей і, особливо, сфери сучасної упаковки.

Часто стартапи для економії використовують економічний варіант пакетів для продукції - пакети з етикетками. Таке рішення, зазвичай, стандартне і має право на існування, але, сьогодні хочемо звернути увагу на деякі недоліки та недосконалості такого вибору і того, чому все ж таки краще обирати упаковку з друком.

  • Наклеювання етикеток потребує часу.
  • Не якісний результат. Такий варіант брендування є більш “рентабельним”. Але може виникнути проблема з тим, що етикетка прилягає неналежним чином або наклеєна нерівно, або якість друку при кожному тиражі різниться. І це буде коштувати дорожче, ніж пакети з якісним повнокольоровим професійним друком. Адже брендування - ваш імідж.
  • Дизайн. У порівнянні з друком на пакеті, можливості друку на етикетці мають свої обмеження у кольорах та площі.

Пакування з вашим дизайном

Переваги пакетів з друком на замовлення

Український виробник упаковки з багатошарових матеріалів компанія “Джерело” вже понад 25 років є надійним партнером великої кількості великих та маленьких компаній, пропонуючи якісні, різноманітні, сучасні види пакетів. Тож вони гарно розуміють, як важливо мати не просто упаковку, а упаковку, яка може реально конкурувати завдяки зовнішньому вигляду, яскравому друку. До речі, завдяки пакету з якісним брендуванням навіть маленька компанія може бути конкурентоспроможною і випередити у продажах великі бренди.

Сучасне і різноманітне пакування

Як пакети з друком допоможуть підвищити продажі?

  • Економія часу та бюджету. Замість монотонної роботи з наклеювання етикетки ви отримуєте час для розвитку.
  • Естетичність та брендінг. Ви вже позиціонуєте себе як надійна, велика компанія.
  • Підвищення іміджу. Упаковка - це більше, ніж просто пакет для зберігання. Це інструмент маркетингу та реклами, який працює на бренд.

Використання пакетів з друком автоматично дає зрозуміти вашому покупцю, що ви компанія, якій можна довіряти, а професійний дизайн разом з ідеальним друком виділять вашу продукцію серед конкурентів.

Бажаєте дізнатися більше? Звертайтесь до спеціалістів компанії “Джерело” за телефоном або ж завітайте на сайт. Ви неодмінно отримаєте максимум інформації та допомоги!

Вакуумне пакування для ваших улюбленців